Co si můžete pořídit do domu a na zahradu? Podívejte se na trendy podzimu 2023

Netradiční dekorace pomůže domácí atmosféře
  |  Komerční sdělení

Všichni se cítíme velmi dobře, když vstoupíme do příjemného a moderního domu. Proto rádi sledujeme nejnovější trendy v oblasti bydlení. Společně se podíváme na novinky, které si můžete letos na podzim pořídit do domu a na zahradu.

Houpačky

Pro nejmenší děti je v nabídce velmi oblíbená multifunkční houpačka, díky které se vaše dítě učí koordinaci a správným pohybovým návykům. Houpačka je vyrobena ze dřeva a pokládá se rovnou na pevnou podložku. Díky tomu nemusíte řešit žádné ukotvení houpačky. Tato multifunkční houpačka může posloužit i jako zábavná prolézačka. Vaše dítě na ní stráví spoustu času a příjemně se unaví. Také ji nepochybně využije jako skluzavku, skrýš nebo si na ni jednoduše vaše dítě sedne. Pokud houpačku doplníte měkkým potahem, získá oblíbenou kolébku, ve které možná i usne.

Pokud houpačku doplníte měkkým potahem, získáte oblíbenou kolébku, ve které možná dítě i usne.

Pro větší děti je skvělou volbou houpací kruh, který můžete umístit na zahradu. Na této houpačce si mohou vaše děti užít spoustu zábavy, a také na ní mohou relaxovat. Nosnost houpačky je až 100 kg a mohou si na ní začít užívat všechny děti od 3 let věku. Kruhová houpačka je potažena pevným plátnem, díky kterému nehrozí žádné otlačení.

Pořiďte vašim dětem pružinové houpadlo na zahradu, na kterém si užijí spoustu legrace. Vaše dítě se bude nejen bavit, ale také bude rozvíjet svou schopnost vnímat, orientovat se v prostoru a posílí svou představivost. Sedátko je umístěno na stabilní, pevné a bezpečné pružině. Vaše dítě se může bez větších problémů chytit madel a opře si nohy o stupátka, což pocit bezpečí během houpání ještě umocní.

Domácí potřeby

Vybavte si vaši domácnost podzimními domácími potřebami. Líbily by se vám vkusné porcelánové talíře ve tvaru dýně? Nebo si svou kuchyni vybavíte hrnky s dekorem dýně? Bavlněné povlečení s motivem padajícího listí příjemně doplní podzimní atmosféru vaší ložnice.

Domácí potřeby vyzdobí i vaši jídelnu jídelnu

Domácí potřeby v podobném duchu vyzdobí i vaši jídelnu jídelnu. Využijte podzimní běhouny na jídelní stůl a doplňte je dekorací z podzimních plodů a žlutého listí, kterou umístíte do střední části jídelního stolu. Vaši halu nebo obývací pokoj dokonale doplní povlaky na polštáře s plody šípků. Polštáře dolaďte plédem, který si můžete pořídit v hnědé, okrové nebo tmavě zelené barvě.

Podzimní náladu příjemně doplní domácí potřeby ve formě jemných svíček a luceren, které můžete umístit do domu, na terasu, a také na zahradu. Skvěle doladí každé zákoutí nebo zapomenutý prostor. Vybrat si můžete z velkého množství barev a tvarů. V prosvětlených zákoutích vypadají velmi hezky klasické vintage lucerny, ve kterých plápolají široké bílé svíce. Okolí luceren doplňte drobnými řetězovými světýlky a podzimními dekoracemi ve tvaru zvířat nebo rostlin.

Klíčová slova: