Muž si nechal odřezat prsty, aby vypadal jako mimozemšťan

Anthony Loffredo touží vypadat jako mimozemšťan
  |   zajímavost

Z pohledného francouzského mladíka, který dřív pracoval jako vyhazovač, se stal černý mimozemšťan. Už dříve se připravil o kus nosu, horní rty i uši. Jazyk má rozříznutý jako had, implantáty mu dělají boule na lebce. Anthony Loffredo (33) přesto věří, že ho takřka půlka proměny ještě čeká. Chystá například operaci nohou, při které si nechá odstranit další prsty.

Na sociálních sítích se prezentuje jako „The Black Alien Projecta sleduje ho více než jeden a půl milionu lidí. Podle svých slov dospěl úpravami těla k vnitřnímu smíru, ve skutečnosti však se svým tělem krutě hazarduje. I tak si jeho proměny našly své skalní fanoušky, kteří ho v tom rádi  podporují.

Riskuje své zdraví

Nedávno se zbavil také malíčku a prsteníčku – to vše proto, aby se jeho ruka změnila v dráp a on si splnil svůj velký sen vypadat jako mimozemšťan. Anthony si nechal dokonce potetovat oční bulvy, ačkoliv věděl, že tak může oslepnout. A tím jeho proměna ani zdaleka nekončí.

Zatímco jedni obdivují jeho odvahu jít si za tím, co opravdu chce, a obhájit si právo na vlastní tělo, další jsou z jeho pokusů rozčarovaní. Většina ze zákroků s sebou ale nese obrovské zdravotní riziko, které ho ohrožuje na životě.

Ruka jako dráp

Nos mu museli odříznout ve Španělsku, jelikož v jeho rodné Francii jde o nelegální zákrok. Odříznutí horního rtu ho zase takřka připravilo o schopnost mluvit.

„Je to jako sen, který můžu žít. Děkuji ti, Oscare Marquezi, poznamenal jsi můj život. Teď můžu chodit, díky tobě, s hlavou vysoko vztyčenou,“ složil hold španělskému expertovi na tělesné modifikace, který mu nos odstranil. 

Zatímco jedni lamentují, že toho bude brzy litovat, on nejen, že nelituje ničeho, ale v úpravách pokračuje. „Nelituji ničeho, co jsem si udělal,“ řekl Loffredo.

Zdroj: marca.com, Instagram, ladbible.com

KAM DÁL: Odplata pro cestující v letadle: Žena si nohy na opěradle líbit nenechala.