Robbie Williams v pražské MHD. V sobotu si dejte pozor

Koncert ovlivní dopravu, jak asi přijede Robbie?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Velký koncert Robbieho Williamse na Letné ovlivní sobotní pražskou dopravu, respektive několik autobusových linek. Na co se připravit?

Je sice jen málo pravděpodobné, že by sám Robbie přijel na koncert autobusem, kdyby se pro to však rozhodl, rozhodně by mu neměly uniknout tyto informace.

Co je dobré vědět?

Přes celý den, tedy v sobotu 19. srpna, budou zastávky autobusových linek číslo 110, 136, 140, 158, 195, 201, 209, 351 a 377 v oblasti stanice metra Letňany přemístěny. K přepravě na akci bude nejlepší využít linku metra C do stanice Letňany. Je to opravdu dobrá rada, protože v okolí jsou dost omezeny možnosti parkování. 

Nemusíte se přitom bát, že byste se nakonec nedostali z koncertu a museli si volat taxi. Dopravní podnik myslel i na tohle, proto jsou linky od půl jedenácté do půlnoci výrazně posíleny, a to na všech linkách. Posílen bude také provoz autobusové linky číslo 136 v úseku Vysočanská – Letňany od 16:00 hodin do 20:00 hodin a pro cestu zpět v úseku Letňany - Vysočanská pak od 22:30 do 24:00 hodin.

Jestliže se chystáte přímo na koncert...

Pozor, před a během koncertu budou platit zvýšená bezpečnostní opatření. Na místo proto dorazte raději s dostatečným předstihem. Zavazadla, která si na koncert lidé mohou vzít, se musejí vejít do formátu A4. 

Doma byste měli nechat i notebooky, tablety a pochopitelně zbraně, videokamery, ale i selfie tyče. Nepřípustné jsou i židličky, sedátka a stolky. Zakázáno je i cokoliv, co byste si dali pod nohy, pro lepší rozhled. S sebou si neberte ani deštníky nebo PET lahve.