„Lízněte“ si auto se spoustou výhod

Operativní leasingy jsou nyní hitem
  |  Komerční sdělení

Potřebujete auto? Neuvazujte si na krk „nového člena domácnosti“, za kterého lze díky nákladům i starostem vlastněný automobil považovat. Stále více lidí už nepotřebuje automobil vlastnit, ale pronajímá si jej jako službu.

Nejde o půjčovnu, ale o speciální typ operativního leasingu. Říkám speciální, protože operativní leasingy se dramaticky mění. Staly se východiskem pro každého, kdo nechce řešit detaily auta, ale hledá pouze bezproblémovou službu s možností pravidelně používat vždy funkční a nové auto. 

Tak vypadá moderní životní styl úspěšných lidí, ale i styl úspěšných firem. Ani ty už nestojí o vlastní vozový park. Operativní leasing jde odečíst z daní, firma je vybavena novými vozy, o jejichž údržbu a opravy se nemusí starat. Pro firmu to znamená obrovské úspory a rovněž to, že se může naplno věnovat svému klíčovému businessu a nezdržovat se nepodstatnými provozními záležitostmi. 

Operativní leasingy válcují trh

Auta na leasing jsou v kurzu už delší dobu, avšak klasické leasingy dnes zcela zásadně vytlačuje ten operativní. A to jak v soukromé, tak v podnikatelské sféře. Půjčka na auto je jednou z nejčastějších, které si lidé berou. Jenomže cena automobilu klesne již ve chvíli, kdy s ním vyjedete z autosalonu. Pokud se jej rozhodnete obratem prodat, ze získaných peněz za prodej půjčku neuhradíte. Auto na splátky rozhodně není dobrá investice. Navíc vás kolem auta čeká pravidelný kolotoč – pneumatiky, olej, další pravidelný servis, mnohdy různé poruchy. 

Nevlastni, jezdi!

Služba Driveto.cz přinesla zcela nový pohled na to, jak lze mít auto neustále k dispozici s řadou dalších výhod. Jde o operativní leasing s přidanou hodnotou. Stanete-li se členy Driveto Klubu, nemusíte se k placení leasingu vůbec uvazovat. U běžného operativního leasingu máte povinnost leasing platit obvykle dva roky. V Driveto Klubu ne. Auto máte možnost kdykoliv vrátit a leasing zrušit. Nebo si v případě zájmu vyberete z nabídky zcela jiné auto. Běžné je, že si lidé zkusí nejdříve klasiku, škodovku, a pak si to rozmyslí a chtěli by něco lepšího. Hitem je operativní leasing Volkswagen. Díky členství v Driveto Klubu to není žádný problém. Vrátíte škodovku, dostanete jiné auto dle svého výběru. 

První operativní leasing bez závazku

Driveto Klub nabízí dlouhodobý pronájem aut bez závazků soukromým osobám i firmám. Autem jezdíte obvykle již do třech dnů. Neřešíte servis ani opravy automobilu. O vše je postaráno v rámci služeb Driveto. Auto též kdykoliv vrátíte nebo jej vyměníte za jiné. Za ukončení pronájmu automobilu neplatíte žádné sankce. 

A jaká auta aktuálně v Driveto Klubu letí? Hitem je Volkswagen Passat Variant Highline, Ford Kuga Titanium či Škoda Karoq Ambition Plus. 

Jak začít využívat výhody Driveto Klubu?

Stačí si vybrat automobil, zaplatit startovací poplatek a předložit dva doklady. Startovací poplatek je nevratnou jednorázovou platbou. Díky ní však získáváte celou řadu výhod. Neřešíte servis, pojištění, pneumatiky a jak již bylo řečeno, můžete kdykoliv ukončit leasingovou smlouvu a automobil vrátit. Žádné dlouhodobé závazky – pouze super auto ihned k dispozici.

Klíčová slova: