Mladá Boleslav trpí nedostatkem policistů. Přihlaste se do jejich řad

Městská policie v Mladé Boleslavi shání nové posily
 

Mladoboleslavská městská policie potřebuje nové posily. Možná jste to právě vy. Jste-li starší jednadvaceti let a občanem České republiky, můžete se přihlásit.

Mladá Boleslav se potýká s nedostatkem městských strážníků. Sháníte práci? Možná je to šance právě pro vás. Adept na tuto pozici však musí splňovat řadu kritérií. Přihlášky policie přijímá do 30. září.

Zájemce o práci u policie musí být občanem České republiky

Adept na nového městského policistu musí být předně občanem České republiky a starší dvaceti jedna let. Podmínkou je také minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou. Pro přijetí musíte prokázat, že jste zdravotně způsobilí, bezúhonní a spolehliví ve smyslu Zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii. Nezapomeňte se prokázat výpisem Rejstříku trestu, který nesmí být starší než tři měsíce.

V Olovnici potřebují nové učitele. Mateřská škola v klidné obci shání posily.

Pokud máte o práci u mladoboleslavské policie zájem, pošlete přihlášku s vyplněným dotazníkem na: Městská policie Mladá Boleslav, Palackého 68, 293 01 Mladá Boleslav s označením Výběrové řízení 2016, nebo na e-mail: mpmb@mb-net.cz. Do předmětu zprávy napište: Výběrové řízení 2016.

Můžete se také dostavit osobně k zástupci velitele Stanislavu Holubovi, a to v pracovní dny od 7:00 do 8:00. 

Než budete vpuštěni do terénu, čeká vás nástupní vzdělávací kurz. V závěru školení je potřeba složit zkoušku odborné způsobilosti před komisí, kterou jmenuje Ministerstvo vnitra České republiky. Díky tomuto osvědčení může strážník nastoupit do výkonu služby.