Spanilá jízda tunningových krasavců se neobešla bez vážné nehody

Zobrazit fotogalerii (5)
 

Na 500 tunningových vozů se sjelo do Prahy, došlo i k vážně nehodě, kterou zraněním odnesla dívka z havarovaného vozu. Hurá akci nadšenci svolali po Facebooku.

Podle aktu.cz se v noci ze soboty na neděli na letňanském parkovišti konal tunnigový sjezd asi 500 aut. Lidé se svolali po Facebooku.

Z Letňan se pak vydali na cestu do centra Prahy, Argentinskou ulicí na Václavské náměstí a následně pak na Strahov. Cestou na Strahov tři mladí řidiči nezvládli svá auta a havarovali v ulici Milady Horákové.

Jednu dívku z havarovaného auta přitom zranili a musela k ní zachranka. Policisté zároveň řešili několik stížností na rušení nočního klidu, namátkou také kontrolovali řidiče projíždějící městem. Někteří z nich se dopustili drobných přestupků v dopravě.

O víkendu došlo i k další nehodě. Tady byl na vině alkohol. Přerazil lampu, nadýchal 1,4 promile!

Celou akci budou ještě policisté vyhodnocovat s využitím kamerového systému, a tak je možné, že někteří účastníci se budou ještě z případných přestupků zpovídat.

Policie se zároveň zaměří na natáčení jízdy a srazu tunningových vozů z dronů, neboť v tuto chvíli není jisté, zda obsluha dronů měla k tomuto natáčení náležitá povolení.

Na Strahově, kam přibližně pětistovka upravených aut dorazila, pak „tunneři driftovali“ a porušovali zákaz vjezdu.