Tristní Albert odrazuje prostorem i úpravou

Co vy na to?
 

Asi nejhorší Albert najdete u metra Kobylisy (asi, protože ten na dejvické také stojí za to). Klobouk dolů před těmi, kteří zde vydrží pracovat. Projdou zde davy lidí a přitom je to fakt pidi obchod!

Kdo to nezná, ať tam běží! Přestupní stanice jak pro Středočechy, tak Pražany. Metro Kobylisy ve svém vestibulu ukrývá mini Albert. Na klasický nákup sem asi nezajdete, ale rychlá svačinka, snídaně nebo pár drobností na večer se tady určitě koupit dá. Jen si budete připadat, že jste u někoho v obýváku. Tím narážím na rozměry obchodu, které jsou vážně tristní!

Je u vás v obci, městě, městské části... obchod, který by stál za naši návštěvu? Napište na info@ctidoma.cz - přijedeme!

Společnost Ahold, která řetězec vlastní, by se měla stydět! Ještě před několika lety se zde dalo víceméně pohodlně nakoupit. Dneska je to děs a hrůza. Z původních tří pokladen je rázem deset. Nikdy nejsou plně obsazeny a co víc? Ubylo prostoru, a tak jsou zde zákazníci namačkáni jako sardinky. A k čemu tolik pokladen, když nikdy nemohou být plně obsazené a navíc vždy stojíte frontu?

Kromě obchodů hodnotíme třeba nádražní restaurace. Doporučíte nám nějakou? Stylová nádražka nabízí i ubytování!

Jímá mne hrůza, když si stoupnu mezi dveře, natož abych šla dovnitř. Musela bych projít celou prodejnu spolu s další stovkou lidí. Tady si fakt připadáte jako na „Václaváku“. Nedávno Ahold změnil uspořádání oddělení ovoce – zelenina. Takže ani tady nebyli ušetřeni. No, nechápu, že zde někdo projede vozíkem. Pidi ulička, ve které nesmíte potkat dalšího zákazníka, jinak neprojdete. Lituji obsluhu, která zde musí doplňovat nebo vytírat.

Nedivím se, že čistota podlahy zcela neodpovídala standardu, nedovedu si představit, kdy by měl příslušný zaměstnanec vytírat. Nechápu ani to, kdy stačí úsek tak dokonale doplnit, není mu totiž co vytknout. Zato lahůdky ani pečivo pochválit nemohu. Na druhou stranu se není čemu divit, fluktuace lidí je zde obdivuhodná.

Obchod je celkově příšerný, přeplácaný, uličky jsou úzké. Je vidět, že se společnost snaží o co největší prostory k prodeji, ale bohužel bez ohledu na zákazníka, který se tady ani neotočí. Celkové hodnocení? Dávám 3 body z 10 (a to jen pro ty, kteří zde chtě nechtě musí pracovat). Bohužel, místnost není nafukovací a neustálé přidávání regálů jí nepomáhá. Kvantum lidí mne odrazuje už mezi dveřmi. Čistota také nic moc a vlastně nevím, co tady nakupovat. Raději půjdu do nějakého většího podniku. Zásoby si zde nakoupit nemohu. Nedoporučuji! 

3 z 10