Přírodní krása bez makeupu. Napsala herečka Mottlová k fotce s kačeřími rty a pěkně to od sledujících schytala

Krásná Bára Mottlová si injektáží rtů příliš fanoušků nezískala
 

Být přirozeně krásná může znamenat pro každého něco jiného, napíchané rty ale vnímá jako přirozené asi jen instagramová influencerka Barbora Mottlová. Jak jinak si vysvětlit popisek k fotografii z její dovolené na Sicílii, k níž přidala zcela irelevantní zprávu pro svých 111 tisíc sledujících. A část z nich ji odpálkovala nepěknými komentáři. 

Herečka, zpěvačka a také nadšená cestovatelka Barbora Mottlová vždy patřila k té krásnější části obyvatel naší planety. A se svým vzhledem je i sama spokojená, což u žen obecně nebývá příliš častý jev. K tomu, aby vypadala sexy a zdravě, si dává čtyřiatřicetiletá influencerka záležet na jídelníčku a také pravidelně cvičí a běhá. Na fotkách z nedávné dovolené v italské Sicílii ukázala, že si své tělo opravdu hýčká. 

Opustila vegetariánství? 

Fotku v plavkách na lodi střídá jiná pózovačka na kameni pod palmami. Na instagramu Báry Mottlové nechybí ani fotka s mořským živočichem na talíři, který byl v jejím jídelníčku velkou výjimkou. Herečka, a v současné době také makléřka, je totiž příznivkyní spíše rostlinné stravy. „Že jsem teď nějakou chvilku nejedla maso jste možná z mých příspěvků postřehli... ale nedat si u moře #potvoruzmorevytazenou, to by byl malý hřích... nicméně, teď budu určitě zas ve vegetariánství pokračovat... než dostanu chuť na pořádnej stejk...,“ napsala k příspěvku. Pózovaček u moře i v sicilských uličkách přihodila pro fanoušky platinová kráska mnoho, největší pozdvižení však způsobila portrétem u kamenné zdi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Barbora Mottlová (@barbora_mottlova)

 

 

„Přírodní krása bez make upu. Já to prostě zbožňuju... moře, slunce, svítání na pláži, skvělý jídlo... jasně, pobyt u moře je zdravá záležitost... ovšem, pleť může docela trpět...a tak už se těším na další skvělý ošetření v mém milovaném kosmeťáku,“ uvedla Bára Mottlová a průšvih byl na světě. Na fotce jsou totiž nejvíce dominantní její napíchané rty a ty jen málokdo vnímá jako přirozenou krásu. Komentující si nebrali servítky. „Opravdu krásná žena, jen si prosím nechte i rty bez té injektáže. Ty od přírody vypadají mnohem lépe...,“ uvedl jeden a druhá doplnila: „Ja uz jsem asi mimo,ale po stories o zvetseni rtu,maskovani nedostatku na tvari ....se tu bavime o prirodni krase...Tak pokud se nekdo injekcne upravuje,ano vypada velmi dobre,ale prirodni krasa je podle meho nazoru jina definice ne?“

S tělem ať si samozřejmě každý dělá, co chce, nechá si vyplnit nebo napíchat cokoli kamkoli. Ale vydávat to následně za přirozenou krásu není úplně fér. Zvlášť, jde-li o rty - jejich úprava zvětšením je totiž viditelná na první dobrou. A zrovna v případě Báry je tento zkrášlující prvek spíše ke škodě. Alespoň si to myslí velká většina mužů, kteří půvabné Báře přes instagram vzkazují: „Ty rty jsou strašný, o přírodě se tu asi nemá cenu bavit!“ nebo: „Já vás, Báro, téměř nepoznal.“

KAM DÁL: Jointy za odměnu: Když se necháte očkovat, dostanete marihuanu.