České celebrity v plavkách: Tahle žhavá těla na plážích rozhodně nepřehlédnete

Myslivcová je často terčem drbů. Svůj soukromý život střeží
  |   osobnost

Dnes už se krása dávno neměří kily ani centimetry. I proto v letošním ročníku nebyla váha soutěžících vůbec uváděna. Zkrátka už se ví, že to o ničem nevypovídá. A celebrity to vidí stejně! Každé tělo je tělo do plavek a i proto ženy konečně hrdě nosí své křivky. Podívejte se, které české celebrity svým tělem nažhaví každého na pláži, neuvěřitelně jim to letos sluší! Kdo zažil ve svém životě zlom a která celebrita opustila toxický vztah?

Se žhavými těly se už začátkem léta roztrhl na sociálních sítích pytel. Které tělíčko to letos vyhraje? 

Eva Decastelo (43)

Ačkoliv ji někteří tipovali po rozpadu manželství na zhrzenou ženu, Eva jen září! Mluvkám navíc vzala vítr z plachet, když na konci školního roku k vysvědčení svých dětí napsala"Další rok za námi. Milujeme vás, lásky naše." Žádné rozvodové drama se tak zřejmě nekoná, ačkoliv René Decastelo má mít s ragbistkou Evou za sebou žádost o ruku. Eva ale žádné zlé jazyky nešíří, užívá si léto a vypadá lépe než kdy dřív. A navíc se šušká, že ji zaujal známý fotograf Tomáš Třeštík... Posuďte sami, že tohle tělo stojí za hřích!

Kristýna Kubíčková (24)

Známá modelka se konečně přestala bezmyšlenkovitě vracet ke zpěvákovi Vojtovi Drahokoupilovi a hřeje se v náručí zápasníka thajského boxu Viléma Cao. Smutné oči z toxického vztahu jsou ty tam a tělo má znovu vypracované jedna báseň! Vojta v posledních měsících přiznal problém s úzkostmi, a tak to možná na Kristýnu už tenkrát bylo moc. 

"Přeju Vojtovi, aby byl šťastný, aby si konečně našel někoho, s kým by si založil rodinu, když o tom už milionkrát mluvil. Jeho život je jeho život, ať si s ním naloží, jak chce. Já jsem momentálně spokojená. I když je MMA složité, ale radši budu v tom složitém, ale šťastném, než bych se trápila jako v tom minulém vztahu,“ řekla modelka pro Expres.

Monika Marešová (46) 

Žena jednoho z našich nejznámějších moderátorů se tři měsíce po porodu jejich společné dcery Alex ukázala v plavkách. A všem spadla brada! Monika je pověstná svým výborným vkusem a vypracovanou postavou a ani po tak náročném zážitku, jako je 9 měsíců těhotenství, nezklamala a tělo si zkrátka pamatuje.

Nedávno se jí ale podařilo naštvat maminky na svém Instagramu, když k fotce s kočárkem napsala "Ať mi nikdo neříká, že na mateřský není čas se hejbat!" Tím pochopitelně většinu naštvala a rychle jí vyčetly, že má ve svém životě úplně jiné možnosti, nemusí s malým dítětem pracovat, pečovat o celou domácnost nebo vařit Leošovi každý den teplé večeře. Na to už ale Monika nezareagovala.  Žít v luxusu je zkrátka trochu jiná liga.

Dominika Myslivcová (27) 

Svým luxusním životem vzbuzuje často mnoho negativných reakcí nebo spekulací, kdo jí to vlastně platí. Dominika je dnes už skoro profesionální celebritou, naposledy se účastnila kontroverzní show LikeHouse, kterou vysílala FTV Prima. Své tělo momentálně vystavuje v luxusní rezidenci na Mykonosu, předtím to byla slunná Dubai. 

Otázky vzbuzuje hlavně kvůli tomu, že svou společnost na dovolených opakovaně tají. Jednou se k tomu vyjádřila. "Už mě po těch letech nebaví neustále číst přihlouplé narážky a komentáře. Jak jezdím escort, jak spím bůhví s kým za peníze, jak jsem prostě hrozně špatná a k*rva, protože neukážu, s kým v tom businessu sakra sedím," začala. "Proto, že jsem nikdy neukázala a nepochlubila se, s kým jsem a s kým žiju, musím být společnice?" Podívejte se, jak to Dominice sluší na řeckém Mykonosu!

Agáta Hanychová (37) 

Ti muži moc dobře vědí, co na ní vidí! Hanychová se odjakživa pyšní výstavním tělem, na který i kdyby pytel oblékla, vypadá fantasticky. S jejím posledním vyvoleným, kterým není nikdo jiný než mediální magnát Jaromír Soukup, tráví teď volno ve španělské Marbelle.

S dvojicí tráví prázdniny také její maminka Veronika Žilková, Kordula Stropnická a Agátiny děti. Podívejte se, jak to Hanychové na dovolené sluší, ostatně jako vždy!

Hana Vágnerová (39)

Sexy herečka se letošní léto svléká nejen na pláži. V posledních dnech předvedla na svých sociálních sítích žhavý plakát k novému filmu "Borders of Love". A je na něm fantastická! Film má pojednávat o otevřeném vztahu. 

Hana také nedávno představila světu svého nového partnera, ačkoliv se roky s nikým neukazovala. Není jim nikdo jiný než Ital Nicolas Escavi. Seznámili se v Paříži a vztah jim klape. Ještě aby ne, podívejte se na to tělo!

Zorka Hejdová (31)

Oblíbená moderátorka všechny šokovala, když nahrála na sociální sítě svou fotku v plavkách z Itálie, kde byli s manželem Mírou a synem Nikolasem na dovolené. Její sledující jí hned skládali jednu poklonu za druhou. 

Ačkoliv malému Nikolasovi byl nedávno rok, Zorka už teď musí odrážet rýpavé otázky na druhé dítě. "Já mám pocit, že ještě chceme všechnu tu energii a lásku zatím věnovat jen tomu Nikoláskovi, který je tady s námi pořád ještě krátce. Je to jen rok a já si neumím představit, že bych to všechno už zase jela nanovo," řekla moderátorka pro Extra.cz. Sice je to jen rok, ale Zorka vypadá naprosto famózně!

Zdroj: Instagram, Expres

KAM DÁL: Eva Burešová s koncem školního roku moralizuje, sama má ale jen základku. Co vzkázala dětem?

Klíčová slova: