Dara Rolins se pochlubila dokonalou postavou. Má formu jako dvacítka

Dara Rolins se v televizi poprvé objevila již ve 4 letech
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Tato slovenská zpěvačka má na svůj věk naprosto neuvěřitelnou figuru. Dokonce se s ní bez ostychu pochlubila na svém instagramovém profilu téměř bez oblečení. Pod příspěvkem se ihned nahromadily pochvalné komentáře. Na co chtěla Dara upozornit? 

Slovenská zpěvačka a podnikatelka Dara Rolins (48) ukázala na instagramu výsledek několikaletého úsilí v posilovně a dodržování zdravého jídelníčku. Blíží se sice k 50. roku života, ale postavu by jí mohly závidět i o polovinu mladší slečny.

„Takto smyslně se při cvičení tvářím, jen když mě při tom fotí,“ okomentovala příspěvěk.

Pochází totiž z focení k příležitosti Ellephorie, události pro ty, kteří se zajímají o krásu a o to, jak si ji udržet, na kterou chtěla zpěvačka upozornit. Na této akci se prý ona sama, ale také další celebrity, influenceři a odborníci z oboru podělí o své tipy a triky. 

Rozebírat se bude nejen péče o pleť a makeup, ale i celkový životní styl. Rolins tak nejspíše chce na svou postavu nalákat ty zájemkyně, které by s padesátkou na krku rády vypadaly jako ona, a podle komentářů se jí to nebývale daří. Při pohledu na sdílený snímek ani není tajemstvím proč. 

Nečekejte ale žádný zázračný nápoj nebo pilulku. Jde hlavně o vynaložení potřebného úsilí a pravidelnost. To svým fanouškům ostatně radí i sama zpěvačka.

„Váš čas, váš prostor. Najděte ho, užijte si ho. Kdekoliv, kdykoliv a jakkoliv. Poctivě a bez výmluv. Děláte si tak službu nejen samy sobě, svému tělu, hlavě, duši a v neposlední řadě své rodině, dětem, kamarádům, své rodině a práci,“ povzbuzovala Dara své sledující.

KAM DÁL: Iva Pazderková se pochlubila vypracovanými břišáky. Po několika měsících drsného drilu je na co koukat.