Ester Ledecká a její vztahy: S jakým fešákem chodí a kdo je její bývalý?

Ester Ledecká prý měla v minulosti se vztahy problém kvůli častému cestování
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   osobnost

Královna snowboardingu Ester Ledecká slaví úspěchy i v osobním životě. Už od loňského roku se totiž vídá s profesionálním tenistou. Dlouho svůj nový vztah tajila a jméno sportovce nechtěla vyzradit, ale konečně je venku.

Románek s tenistou Robinem Staňkem odhalil deník Blesk, ten totiž získal tyto informace z důvěryhodných zdrojů v blízkosti dvojice.

Robin Staněk (27) se stal profesionálním tenistou již v roce 2011 a utajování jeho vztahu s Ester Ledeckou mu s největší pravděpodobností vyhovovalo. Sám totiž také nezveřejňuje detaily ze svého osobního života, jeho instagramový profil plní především fotky z dovolených a z tenisového kurtu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Stanek (@robinstanek1)

Vztah s dalším sportovcem Ester, zdá se, velmi svědčí. Robin totiž nejspíše velmi dobře chápe, kolik času musí Ester obětovat tréninku a nutnému cestování.

„S chlapy to nemám lehké. Jsem pořád pryč a není jednoduché se s někým pravidelně vídat. Nejčastěji a pravidelně vídám akorát svého trenéra,“ prozradila sportovkyně kdysi pro Expres.

V minulosti jí to, možná právě z tohoto důvodu, nevyšlo s bývalým přítelem Petrem Petřekem, se kterým se seznámila přes svého bratra Jonáše, hrál s ním totiž v kapele.

Mimo hudebního nadání byl také údajně velmi zručný, podle zdrojů z jeho blízkého okolí je totiž „vášnivím dřevorubcem,“ jak informoval Blesk.

Zdroj: Blesk, Expres

KAM DÁL: Andrea Verešová se pochlubila dokonalou postavou. Je důkazem, že to jde i po čtyřicítce.

Klíčová slova: