Hanychová, Kubelková, Vítová, Křížková, Lašková: Tyto krásky mají společného víc, než by se zdálo

Agáta Hanychová se stala II. ViceMiss České republiky v roce 2005
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Všechny tyto krasavice se do českého showbyznysu probojovaly stejným způsobem. Pomohla jim k tomu jejich dokonalá vizáž. Obálka Playboye, přehlídková mola a moderování zpráv, k tomu všemu jim pomohla jedna jediná soutěž.

Připravili jsme si pro vás seznam českých celebrit, které za svůj úspěch vděčí té nejznámější soutěži krásy.

Iveta Vítová

Česká modelka a moderátorka Iveta Vítová, rozená Lutovská, se nejvíce proslavila titulem České Miss 2009. Dokonce se i umístila jako 8. na soutěži Miss universe, což byl nejlepší výsledek vítězky soutěže Česká Miss v historii.

Nyní se tato krásná moderátorka Televizních novin stala podruhé maminkou. Ivetě se s manželem Jaroslavem Vítem, se kterým letos oslaví desáté výročí svatby, narodil syn Matěj.

Iva Kubelková

Modelka a moderátorka Iva Kubelková je další českou kráskou, která svou kariéru odstartovala v soutěži krásy. Už na střední škole se přihlásila do České Miss a roku 1996 se stala první českou ViceMiss.

Po úspěchu v soutěži krásy začala pózovat fotografům a chodit po přehlídkových molech. Nakonec se ale vrhla ještě na herectví, kde se tyto dva světy protly a Iva ztvárnila hlavní roli ve hře Noc s modelkou. Dnes s radostí a dojetím sleduje, jak v jejích modelingových šlépějích kráčí její dcera Natálka.

Agáta Hanychová

V soutěži Česká Miss se umístila i česká modelka a moderátorka Agáta Hanychová. V roce 2005 se stala II. ViceMiss České republiky. Mimo účast v soutěži krásy se Agáta proslavila také tím, že se objevila na obálce pánského časopisu Playboy. Tyto odvážné snímky nafotila jen půl roku po porodu.

Moderátorka se minulý rok rozvedla s hercem Jakubem Prachařem, za kterého byla vdaná od roku 2013. To, že jim manželství už nějakou dobu neklapalo, není žádným tajemstvím. Snaží se spolu ale vycházet v dobrém kvůli jejich dceři Mie.

Lucie Křížková

Další českou celebritou, která se proslavila svou krásou, je Lucie Křížková. Lucie vyhrála titul Miss České republiky v roce 2003, ten jí poté otevřel cestu k modelingu.

Moderátorku oblíbeného pořadu Sama doma nyní čekají těžké časy. Její manžel a otec jejího syna Davida nastupuje na tři a půl roku do vězení. Byl odsouzen za spoluúčast na tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Pár si ještě stihl letos v létě zajet na svou na dlouhou dobu poslední společnou dovolenou do Chorvatska.

Gabriela Lašková

Poslední krasavicí na našem seznamu je vítězka České Miss v roce 2013 Gabriela Lašková, rozená Kratochvílová.

Poté, co jí vítězství v Miss otevřelo dveře do českého showbyznysu, si zahrála ve filmu Bony a klid 2 a v roce 2014 začala moderovat zpravodajství na Primě. Moderátorskou dvojici utvořila s Romanem Šebrlem.

Minulý rok se Gabriele narodil druhý syn Vincent a je tak teď maminkou na plný úvazek. Prý si to ale užívá, dokonce už přemýšlí nad tím, že by ještě chtěla holčičku.

KAM DÁL: Krásné dcery českých celebrit dobývají showbyznys. Jsou krásnější než maminky?