Neuhodnete, koho má doma Mařena ze ZOO! Kdo si ulovil srdce Štěpána Benoniho?

Štěpán Benoni je oblíbeným mladým hercem
  |   osobnost

V poslední době září v jednom seriálu za druhým. Stále se objevuje v Ordinaci v růžové zahradě, zahrál si v Modrém kódu, Kukačkách, Duchovi nebo také aktuálně slavného Mařenu v ZOO, který to jako jediný umí s paličatou Evou Burešovou a věčně jí půjčuje peníze, které mu ona splácí nočním zpíváním v baru. Jen s tou nevěrnicí Mínou šlápl trochu vedle. Má Štěpán stejnou smůlu na ženy i ve svém životě?

Sympaťák od pohledu, kterému se přezdívá český Kevin Spacey, je přesně ten typ herce, který vás uchvátí, ať hraje jakoukoliv postavu. V seriálu ZOO si ukořistil naivního Marka přezdívaného Mařenu, který vůbec nepostřehl, že ho jeho milovaná Mína podvádí, ačkoliv mu to všichni naznačují. 

Už je z něj ženáč!

V reálném životě ale Štěpán takovou smůlu na holky nemá. Po jeho boku stojí totiž krásná slovenská herečka Vladimíra Striežencová, kterou si vzal v létě 2013 za manželku. Dokonce mu šel za svědka David Matásek, který byl u zrodu jejich velké lásky.

„S Vlaďkou jsme se poznali v Městském divadle Kladno, kde jsem byl tenkrát v angažmá a ona zaskakovala ve hře Jaromír Jágr, Kladeňák. David Matásek hrál Jardu Jágra,“ řekl Štěpán. Svou svatbu tehdy perfektně utajil, a tak až do podzimu 2013 nikdo nevěděl, že do toho s Vladimírou praštili.

Eva Burešová a Štěpán Benoni hrají v seriálu nejlepší kamarády

Do obřadní síně jeli tehdy manželé kočárem a celá svatba byla velmi romantická. „Docela jsem se toho bál, protože rodina Vlaďky dodržuje místní tradice. Hned ráno jsem šel na tzv. 'pytačky'. To je ceremoniál, kdy si ženich říká o nevěstu její rodině. Naštěstí za mě mluvil ceremoniář a já tak nemusel říct ani slovo,“ dodal.

Utají i potomka?

Herecké manželství má podle něho mnoho výhod. Společně se s manželkou učí texty a při přípravě na role si vypomáhají. Ačkoliv byste ho pořád tipovali na sladkého puberťáka, Štěpán oslaví letos v srpnu už 38. narozeniny, jeho manželka je ve stejném věku. Přirozeně tak herec dostává otázku, zda by si přáli založit rodinu. Tomu se podle svých slov nebrání, zároveň na to však nespěchají.  

Jelikož si ale Štěpán své soukromí pečlivě střeží, je dost možné, že kdyby někde malý Benoni s italskými kořeny po tatínkovi už dávno běhal, ani se to nedozvíme!

Zdroj: iDNES.cz, csfd.cz, zeny.iprima.cz

KAM DÁL: Jak zapadne těhotenství Burešové do seriálu ZOO? Možné scénáře, co se bude dít mezi Viky a soudcem.

Klíčová slova: