Liška a Poláková tři roky tajili rozchod. Nejsou v tom ale sami, podobně se dařilo i jiným

Herci Liška a Poláková přiznali svůj rozchod až po třech letech. Nevidí prý důvod, proč by měli své osobní záležitosti sdílet na Instagramu
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Herecká dvojice Liška a Poláková odhalila smutné tajemství. Prý spolu jako partneři nežijí již několik let! Nejsou v tom ale sami. Slavných párů, které svůj rozchod utajovaly, je tu hned několik.

 

To, že spolu jako partneři už nežijí, přiznal pár v rozhovoru pro nové číslo časopisu Reportér. Pavel Liška a Bára Poláková spolu mají dvě dcery, Ronju (5) a Riku (4). Nechtějí, aby je jejich rozchod jakkoliv ovlivnil, tak i dnes chodí na společné psychoterapie, které jim pomáhají se s celou situací vyrovnat.

Jejich nejbližší přátelé a rodina věděli, jaká je situace, a tak zkrátka neměli potřebu to přiznat veřejně. „Naše rodina a nejbližší okruh kamarádů to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam dál nezvonili,“ řekla v rozhovoru Bára Poláková (37).

Největší strach měl pár z toho, jak rozchod ovlivní jejich dvě malé dcery.

„Potřebovali jsme si tu citlivou dobu odžít v tichosti – taky máme děti, svoje rodiny...,“ vysvětloval Liška (49). Brzy prý i jejich dcery budou umět číst a pár tak usilovně přemýšlel nad tím, jak celou věc uveřejnit tak, aby to na ně mělo co nejmenší negativní dopad. Jestli je forma rozhovoru správná, musí nejlépe vědět oni. Každopádně rozchod tajili tři roky.

„Ani jeden nejsme typ, který by psal na Instáč dlouhé statusy o svém soukromí, nesdílíme fotky toho, co děláme doma, a vlastně jsme si ani neuměli představit, co bychom tam vzhledem k naší situaci měli dát za text nebo za fotku – a hlavně proč,“ dodala Poláková.

Dara Rolins a Rytmus

Zpěvačka Dara Rolins a rapper Rytmus svůj rozchod tajili několik měsíců. Přiznali se k němu až dlouho po konci jejich 7letého vzahu, který začal už roku 2011, a fanoušky poprosili, aby se zdrželi veškerých komentářů.

Eva Burešová a Matyáš Adamec

Dalším slavným párem, který svůj rozchod nějakou dobu tajil, je herečka Eva Burešová (27) a tanečník Matyáš Adamec (21). To, že se rozešli, přiznali až po dvou měsících. Podle jejich blízkých prý ale pár zůstal dobrými přáteli.

Gabriela Koukalová a Petr Koukal

To, že už spolu nejsou, tajili před veřejností také bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová a badmintonista Petr Koukal. Prý se nakonec ukázalo, že se jejich představy o společném životě příliš liší. Přesto jsou ale podobně jako ostatní páry stále přátelé.

Zdroj: Reportér

KAM DÁL: Jolieová, Gaga, Robertsová, Lopezová a Hayeková: Podívejte se, jak tyto slavné krásky vypadají bez makeupu.