Co se stalo s dcerou Paula Walkera, žije také rychle a zběsile?

Letos na podzim tomu bude 9 let od smrti Paula Walkera
  |   zajímavost

Letos v listopadu tomu bude 9 let od tragické autonehody, která stála Paula Walkera život. Za sebou zanechal svou, tehdy patnáctiletou, dceru Meadow, ze které je dnes nejen úspěšná modelka, ale dokonce i paní.

Paul Walker tragicky zemřel 30. listopadu roku 2013. Herec byl známý zejména pro svou roli Briana O'Connera v sérii akčních filmů Rychle a zběsile. Auto v době autonehody řídil jeho přítel Roger Rodas, vraceli se spolu z charitativní akce, kterou pořádala Walkerova nadace.

Rodas narazil do betonového sloupu a stromu ve vysoké rychlosti a auto, ve kterém havarovali, začalo hořet. Paul Walker zemřel ve věku 40 let. Za sebou zanechal svou jedinou dceru Meadow Rain Walker, které bylo v té době pouhých patnáct let.

Po smrti herce započaly dlouhé tahanice o opatrovnictví dítěte, kterého se chtěla ujmout babička malé Meadow. Její matka Rebecca Soteros měla totiž problémy s alkoholem. Cheryl ale později svou žádost o opatrovnictví vnučky stáhla, Soteros totiž souhlasila s tím, že podstoupí rehabilitaci.

Z Meadow vyrostla krásná mladá žena se slibnou modelingovou kariérou. Dokonce se z ní stala i paní. V loňském roce si totiž v Dominikánské republice vzala mladého herce Louise Thorntona-Allana. Místo otce tehdy zaujmul herecký kolega a dobrý přítel Paula Walkera Vin Diesel a dovedl Meadow k oltáři.

Paul Walker by 12. září oslavil své 49. narozeniny. Na to Meadow, která smrt svého táty nesla velmi těžce, samozřejmě nezapomněla. Popřála mu na svém instagramu slovy „Všechno nejlepší mému kamarádovi a spřízněné duši.“

K jejímu přání se přidaly i stovky fanoušků. Někteří z nich ji dokonce ubezpečili o tom, že je Paul Walker stále s ní ve formě jejího anděla strážného.

Zdroj: People, The Sun

KAM DÁL: Angelina Jolie překvapila své fanoušky gigantickým poprsím