Rytmus je klikař, tuhle krásku má doma. Jasmina Alagič vypadá neuvěřitelně a má na to jednoduchý recept

 

Vypadá opravdu fantasticky! Jak to jen Jasmina Alagič ve svých 31 letech dělá, že sklízí komplimenty, o kterých by se kdejaké dvacítce mohlo jen zdát? Rapper Rytmus je prostě šťastný chlap. 

V roce 2019 si Jasmina vzala slovenského rappera Rytmuse neboli Patrika Vrbovského. Tentýž rok se jim narodil syn Sanel, který teď oslavil dva roky. Pár vypadá šťastněji než kdy dříve. Je to jen póza pro fanoušky na sociálních sítích? Zřejmě ne, protože modelka a moderátorka jenom září. A domácí pohoda a štěstí se dá "kamuflovat" jen velmi složitě.

Nohy jako gazela

Alagič na svůj instagramový profil nedávno přidala příspěvek, kde pyšně ukazuje své dokonalé nohy. Není se tedy čemu divit, že za snímek sklidila obrovské množství pochvalných komentářů. Na svých 31 let totiž rozhodně nevypadá. Jak to jen dělá? 

Vysvětlení je snadné, stojí totiž přímo v popisku příspěvku: „Šťastná a vděčná za to, kam mě život zavál, co mi umožnil dělat a koho mi umožnil milovat. O tom, že jsem z této lásky mohla zplodit syna, ani nemluvím, na to mi nestačí slova.“

 

 

Jaké je její tajemství?
Říká se, že stres má na tělo jeden z nejhorších efektů. Kromě například šedivých vlasů způsobuje i to, že člověk pak zkrátka vypadá o deset let starší a ještě pořádně utahaně. To u Jasminy nehrozí, spokojenost z ní doslova sálá a energii předává i těm, kteří ji sledují. Nakonec, že je v pohodě, potvrzuje i její vzhled. Stres, který roky přidává, pravděpodobně vůbec nezná.

 

 

Jak se kráska svěřila, manžel a syn jí dělají radost každý den. Drahých krémů tedy není třeba, stačí si jen vážit toho, co máme, a hned budeme krásnější. A kdo ví, třeba štěstí spaluje i přebytečná kila...

KAM DÁL: Štěstí Veroniky a Petra navzdory osudu: Jejich dcerka přišla o část nohy, má poškozený mozek.