Seznamka, net, a jak dál ? - 3. díl

neni nad položky a ...
 

Pokračování jedné story v zadání seznamovacího inzerátu, možná i takový jemný návod pro ty, kteří by seznamovaní přes net využili.
 

Takže co ta seznamovací databáze ještě po mně ještě chce.?

První položka: Věk.

Co je věk? Součet roků ode dne, kdy nás nahatý sadisticky vytáhli do zimy a světla bez varování? Jsou to jen čísla. Osobně nesoudím lidi podle data a věku, každý je jediný originál na světě, ale soudím lidi podle toho, jaký je kdo uvnitř. Co má v hlavě a především, jak se chová k jiným. A to nepoznáme na první pohled. A už vůbec ne písmenkem na monitoru. Tam se někdy tak kecká, až je to ouvej a my jen mlhavě tušíme, co je asi tak pravda a co ne. Vyplnil jsem tedy kolonku Věk, ale to číslo, co na mě juklo, by mohlo být nižší. Sakra, a co napsat, že jsem sám? No to bych tu nebyl.

Následovala kolonka Město.

Takže do kolonky jsem ťukal název města kde jsem žil.

Výška, váha.

Jejda, to je doslova cestovní pas na porážku, no co, jukám na svět z výše 183 cm a dupu po něm tíhou, no, váhově… asi takhle. Nejsem línej se pořádně najíst a co je na talíři, to se má sníst. Vyplněno, buch – a odesláno. Další kolonka.

Něco o sobě, a koho hledám.

Koho hledám… A safra, problém. Koho hledám? Jukl jsem se pokoutně na chat, na chlapskou konkurenci na něm a nějak jsem všemu moc nerozuměl. Oni tam ty mladý, nepochopený pánové asi hledají maminy či co: 20letý hledají 40–50letý a víc, na věku nezáleží, odkud je dáma, taky ne, 45–60letý zas hledají dcery, či co jsou ve věku hodně, ale hodně nižších, než je ten jejich, samozřejmě štíhlé a atraktivní, tak sakra na čem teda záleží? Na penězích a bydlení? A hlavně, nerozuměl jsem jedné větě: Zralá žena!

Ona existuje žena i okoralá, opadaná, uvadlá či nedozrálá, přestárlá a tak? Divné spojení slov. Tím vším jsem prošel a nějak jsem zjistil, že vnitřně, u srce, existuje místečko, kde je to přesně vše dáno, srovnáno, zmuchláno do kuličky přání, ale na papír se to prostě nedá napsat. Jukl jsem na profily opačného pohlaví, jaké ony mají požadavky na svého pana božského. Hodně jich mají, fakt hodně. Sakra, to je položek. Každá hledá normálního chlapa, sympatického a veselého, sportovního ducha, charismatického vzhledu, na úrovni a hlavně zajištěného. To je slovo, zajištěný. K tomu navrch to slovo vyřešená minulost.

Já bych asi musím někoho zabít, aby mě zajistili, neboť tu nemám vůbec žádnou šanci najít tu pravou. A pak to spojení vyřešená minulost.Co je tohle zase za blbost! Minulost byla a je v paměti, ta se nedá smazat. Z minulosti si vždy do budoucího života něco bereme a někdy za to i krutě platíme. Tak či tak. Ale dejme tomu. Založil jsem vše, inzerát se stal aktivní, a ... ani se neptejte co s toho bylo.

Takže držím palce v podávání seznamovacích inzerátů, volbou správných vět, a moc moc přeji aby jste našli naplnění všeho, co vás vedlo k podání inzerátu na seznamce.