Kam s rodinou o víkendu: Na Skaleckou pouť nebo Cihlafest

 

Pokud chcete s dětmi strávit tento víkend nejen u vody, pak je tu hned několik akcí, které pobaví nejen vaše děti.

Skalecká pouť 2015

Jako každý rok i letos se koná od 17. do neděle 19. července největší akce města Mníšek pod Brdy. Kromě pouťových atrakcí se můžete těšit na koncerty, pouťovou zábavu, speciální pohádkové prohlídky zámku. Přichystána je i výstava drobného zvířectva. Více o celé akci zjistíte zde.

Cihlafest 2015

6. ročník hudebně divadelního benefičního festivalu se bude o tomto víkendu opět po roce konat v chráněném bydlení Fara na Slapech. Připraveny jsou koncerty, divadlo, klauniáda, vzdušná akrobacie v podání Cirkusu TeTy. Kromě toho, že si můžete s celou rodinou užít bezvadný den, můžete podpořit dobrou věc. Více o programu se dozvíte zde.

Detektivní rojení

V soboru 18. července se můžete s dětmi vypravit do Vestce, kde se koná hrací odpoledne se Sherlockem Holmesem. Detektivní program začíná ve 13 hodin a pro děti je připravena i pohádka. Vše potřebné se dozvíte zde.

Se Zlatovláskou Chvalským zámkem

Neděle 19. července je na zámku Chvaly od 10 do 17 hodin vyhrazena pro speciální dětské prohlídky se Zlatovláskou. Kromě toho si můžete s dětmi projít i interaktivní výstavu s názvem Rumcajs zámeckým pánek či je nechat. Více čtěte zde.

 

 

 

Klíčová slova: