Salon pedikúry a manikúry by měl občas navštívit každý chlap. Výsledek stojí za to

 

Nohy ruce obličej, pro ženy se jejich údržba stala skoro denní obyčej. Ale pro chlapa je to zážitek na celý život. Proto neváhat, najít tu statečnost a jít něco pro ty své ruce a nohy udělat. Budete překvapeni výsledkem, a to mile.

 

Moje ošetřovatelka přišla vzápětí. Také s rouškou přes ústa. Že by to měla z těch mých nohou? Tak zlé to snad nebylo. „Pane, ruku sem,“ zavelela, dala mi ruku na opěrátko. Bedlivě si prohlížela mé prsty trčící do vzduchu a mručela si něco pro sebe.

Výsledek stál za to.

„Pane, moc špatné nehty, prasklé odloupnuté…“ Diagnóza byla nemilosrdná. To vím sám. Bužírky z kabelů se nejlíp sundávají nehty, podle toho taky vypadají. Nastal stejný postup pižlání prstů jako u nohou, jen v mini provedení. Místo obr vercajku na nohy, mini vercajk na ruce. Vedle mě seděly dámy, zkoumaly, jak se z jejich prstíků stávají jiné, i když stejné, a nakonec u nich proběhla ukázka auto laků v mini lahvičkách na nehtíky. Na mně šetřili, já jsem na výběr nedostal ani jeden.

     Lepá šikmooká dívenka mi došmrdlala obě ručky, objela nehtíky nějakým bezbarvým nitrolakem, a jako bonus mi vzala prsty do svých dlaní a začala je masírovat a tahat, až v nich křupalo.

     „Sakra, holka, pomalu, neutrhni mi ty prsty,“ pomyslel jsem si. Dívenka mi je neutrhla, prohňácala mi dlaně, zápěstí, protřepala a řekla „Hotovo, pane, přijďte zas.“

Vše dobré má svůj konec

Cítil jsem zajímavý pocit, který jsem zatím nezažil. Pocit, jako by to nebyly moje ruce. Lehké, neunavené, mlaďounké, voňavé, hbité a k tomu moje.

Jenže došlo k placení, a tam už byly ruce opět ztěžklé, unavené a prsty nechtěly poslouchat. Bránily se vyndat z peněženky požadovaný obnos. 750 korun v tahu. Přesto jsem odcházel s pocitem, že toto by měl asi absolvovat každý chlap. Jednou či dvakrát měsíčně. Myslím si, že to jejich dámy, přítelkyně, milenky, ale i kamarádky ocení. A v případě prvního setkání je to velké plus.

 

Zkrátka každá krása něco stojí. Jde jen o to, aby také byla patřičně oceněna. Dámy to znají… Věta od chlapa „tobě to sluší,“ je k nezaplacení a moc potěší. Stejně jako i chlapa, kterého žena touto větou ocení, že o sebe dbá.

 

Navštěvujete tyto salony a zařízení? Setkali jste se tam i s muži?

Ano, navštěvuji
17% (1 hlas)
Ano, navštěvuji, a i setkala
33% (2 hlasy)
Ne
50% (3 hlasy)
Ne, ale využívám této možnosti v soukromí
0% (0 hlasů)
Celkem hlasů: 6