Kde se pomilovat? Hodinový hotel, či penzion to vyřeší

Více při vzájemném společném hraní nepotřebujeme.
 

Touhy těla, chuť se pomazlit s někým, s kým je nám fajn, nelze jednoduše přejít. Když ale není kde, zbývá využít nabídek hodinových hotelů, penzionů, ale i privátů. Jaká je nabídka na tomto poli seznamování? Upřímně - nic moc.

V dnešní době se platí za vše, i za smrt. Na pronájmu hodinových hnízdeček lásky se ceny dost liší. Jak podle místa, kde se nachází, tak i v tom, co nám hnízdečko poskytne mimo postele. Nechceme přece zavléci protějšek někam, kde prostředí u něj vyvolá husí kůži.. Zaručeně máme po.. Klid, prostředí a vybavenost pokoje dělá někdy zázraky. O hygieně ani nemluvě. První společný zážitek, postelový boj, kdo z koho má navrch, a prostředí, kde se to odehraje, rozhoduje pro další směr vztahu. Hnízdečka lásky a neřesti se dají snadno rozdělit do tří skupin

Pronájem zařízeného bytu

Majitel vám dá klíče, a většinou garsonka, či byteček 2+1 je váš. Je stroze zařízen, jelikož si v posteli těžko budete číst nebo něco kuchtit v kuchyni. Na mls a chutě máte přece protějšek. Výhoda je, že vše je čisté, nezmuchlané, a máte se kde i vysprchovat. Ručníky, osušky jsou také k mání. Jediné mínus je v tom, že podvědomě oba víte, k čemu tato místnost slouží, a cítíte se další v řadě sexuchtivých lidí, kdo tuto místnost využili a snad i využijí někdy příště na novo. Ceny se pohybují za první hodinu kolem 400 Kč za hodinu radovánek. Pokud máte výdrž, jako i vaše peněženka, můžete si za průměrný poplatek 100 Kč na další hodinu vaše hrátky prodloužit. Cena za celou noc pak vychází zhruba kolem 800 Kč.

Ovšem lze narazit na nabídku zařízené garsonky, kdy ji můžete mít za cenu 3 000 Kč na měsíc, a bude jen vaše. Klíče od bytu předá majitel oproti platbě a byt je váš. Předpokládá se, že v bytě nebudete bydlet, ale budete ho nepravidelně využívat pro občasné návštěvy. Je jisté, že potvrzení o platbě těžko dostanete, a myšlenka, že vám to někdo proplatí a vy si to dáte do nákladu je také scestná.

Při odchodu nebo příchodu se připravte na to, že sousedi budou akční a při pohledu na vás velice slušně pozdraví a sjedou vás očima několikrát jak na rentgenu. Budete vděčným tématem rozhovorů mezi obyvateli domu.

Penzion.

Je to volba pro ty, kteří si chtějí užít jak druhého, ale tak i prostředí kde. Parkovné je většinou uvnitř objektu, a okolí neví, zda jdete vyzkoušet služby na hodinu, či celou noc jako turisté, nebo milenci.

Většinou je k dispozici prostorné letiště, které by snad záviděli i dopravní piloti, vybavení pokoje, ale i kuchyňského koutku, neboť jistě všichni víme, že čím víc je odvedené práce, tím více je pak chuť na jídlo. O pití ani nemluvě. K dispozici jsou i vířivky zvoucí ke společné koupeli a milostným předehrám, ale i dohrám. Záleží na fantazii.

Ceny se pohybuji od 400 Kč výše, dle doby výdrže. V některých penzionech lze i využít kuchyně a pojíst jak v běžné restauraci. Výhoda je diskrétnost. Jen se povznést nad tím, že recepční ví přesně, proč jste tam, a za jakým účelem. To platí i u párů, které náhodně minete na chodbě. Pokud se zrovna neminete s přítelkyní, se svoji dcerou, nebo dokonce manželkou, která tam je se svým panem vedoucím. I toto se stalo v okruhu přátel. To bylo veselo na penzionu.

Hotel.

Hodinový hotel u nás pod tímto názvem nenajdete. Jde především o noční kluby, které jsou vyhlášeny právě po této stránce. Na poprvé to není vhodné prostředí, protože si váš něžnější protějšek bude připadat jak ta řadová… vy víte co.

Klasický hotel vám naúčtuje celou noc, od 800 do 1200, ale ve velkém městě i klidně více. Výhoda je ta, že si připadáte jak na dovolené, všem jste tak nějak fuk, kromě obsahu vaší peněženky. Po celovečerním řádění a vyspání, je v ceně i bohatá snídaně. Pokud nejste líní se najíst, máte to i místo oběda. Švédské stoly doslova nabízí konzumaci nekonečnou.

Upozornění pro všechny…

Pokud si nevěříte, nebo chcete zažít pocit jistoty a bezpečí, berte si ochranné pomůcky sebou. V privátech by měly být připraveny… ale prst do ohně za to nelze dát. Co se týče krémů a olejíčků, nebudeme ho přece používat, když ho už někdo před námi použil. Majitelé vše doplňují až po celkovém vyčerpání.

V hotelech na recepci by asi byli překvapeni požadavkem na lubrikanty. I když v dnešní době i běžné hotely jsou vybavovány automaty na kondomy. Inu, doba je doba. A kšeft je přece kšeft.

Je to na vás, kterou formu nabídky si vyberete, a kde, jak a s kým strávíte první milostnou noc. Udělejte pro to vše, abyste byli plně spokojeni tak i tak. Na první noc, na první hrátky s někým, s kým případně budete po celý život, se nikdy nezapomíná.

 

Prostředí a pohoda první noci vášně rozhodují o budoucím vztahu hodně.