Plánované početí zdravé holčičky

Místo, aby se těšila na miminko, musela řešit parnerovu nevěru.
 

Pravděpodobnost narození zdravé holčičky je ve hvězdách. Plánováním termínu početí můžete ovlivnit průběh těhotenství i pohlaví miminka. Dr. Jonáš vytvořil metodu, podle které je možné určit nejlepší den pro otěhotnění. Byl za to opakovaně navržen na Nobelovu cenu.  

Jonášova metoda

Astrologové se při stanovování termínů, které významně zvyšují pravděpodobnost otěhotnění, opírají především o Jonášovu metodu početí. Tu propojují s dalšími astrologickými technikami. Dr. Eugen Jonáš, slovenský lékař, přišel dne 15. srpna 1956 na zákonitosti přirozené regulace početí, které si nechal patentovat. Jeho původním záměrem bylo nalézt přirozenou antikoncepční metodu, jelikož si, jako věřící člověk, přál snížit počet interrupcí. Vypozorování nejplodnějšího ženina období je tedy až druhou stranou mince. Za svůj objev byl dvakrát nominován na Nobelu cenu (r. 1970 a 2000).

Tato metoda je založená na využívání dvou přirozených cyklů plodných dnů ženy, které jsou na sobě nezávislé. Není třeba užívat žádné léky, tudíž nemá žádný negativní vliv na organismus.

Hlavní roli hraje astrologie

První cyklus, který hraje hlavní roli, vychází z astrologie. Zásadní je tu vzdálenost mezi Sluncem a Měsícem. Dr. Jonáš přišel na to, že je žena nejplodnější ve chvíli, kdy je Měsíc od Slunce vzdálen stejně, jako byl v okamžiku jejího narození. Vzhledem k tomu, že Měsíc putuje kolem Země cca 28 dní, dostane se do této vzdálenosti vždy jednou za měsíc. Je-li žena zdravá a spermie oplodnění schopné, pohybuje se úspěšnost početí dítěte podle této metody kolem 80%. Přičemž druhému, tedy menstruačnímu cyklu, se připisuje cca 20% pravděpodobnost otěhotnění.

Ilustrační foto

Co je potřeba?

Znát datum, místo, čas ženina narození. Nejen Měsíc a Země, ale všechny planety ve vesmíru se neustále pohybují a vzájemně na sebe působí. Proto je důležité, aby astrolog posoudil tyto každoměsíční astrologické termíny a doporučil ty nejvhodnější. Tím se předchází zdravotním rizikům ženy a potomka. Tato metoda je velmi vhodná i pro ženy, které měly v minulosti problémy s otěhotněním či donošením dítěte, ale také jako významná podpora při plánování umělého oplodnění.

A to není vše! Astrologie dokáže až z 80% určit pohlaví plánovaného miminka. Tady jsou důležitá nejen data ženina narození, ale také momentální poloha Měsíce. Většina z nás pravděpodobně ví, že se Slunce během roku nachází v různých znameních zvěrokruhu. Podobné je to s Měsícem. A jelikož se znamení zvěrokruhu půl na půl rozdělují na ženská a mužská, uvádí se právě toto do souvislosti s pohlavím plánovaného dítěte. Pokud se překryjí plodné dny vycházející z menstruačního cyklu s plodnými dny podle astrologie, je pravděpodobnost, že zdravá žena otěhotní velmi vysoká, ale pohlaví miminka je méně jisté.  Nutno dodat, že co se týče určení pohlaví, existují ještě další astrologické teorie a bádání.

A má vlastní zkušenost? Mám dvě krásné zdravé děti, obě počaté podle astrologie, a to hned při prvním doporučeném termínu.  To samé, pokud po tom toužíte, přeji i Vám.

Text připravila spolupracovnice ČtiDoma.cz Gabriela Šátková, astro-koucka.cz

Klíčová slova: