Baba Vanga předpověděla válku s Ruskem. O tom, jak dopadne, měla jasno

Vladimir Putin rozpoutal peklo, které Evropa od konce druhé světové války nepamatuje
  |   názor

Slepá věštkyně Baba Vanga předpověděla mimo jiné i teroristické útoky 11. září nebo použití chemických zbraní v Sýrii. Její předpověď týkající se třetí světové války se zdánlivě pomalu naplňuje. Co nás podle věštkyně čeká a nemine?

Tato věštkyně, vlastním jménem Vangela Pandeva Dimitrova, vyrostla v malé vesnici v Bulharsku, někdy se jí proto přezdívá "Nostradamus z Balkánu", jak uvádí New York Post.

Baba Vanga začala mít vize budoucnosti, když ji ve 12 letech vyneslo do vzduchu děsivé tornádo, kvůli kterému oslepla. Našli ji až za několik dní.

Později prozradila, že první vidinu měla již v době, kdy byla pohřešována, a tvrdila, že jí byly vštípeny nadlidské schopnosti. Věřila tomu, že umí léčit lidi a že má schopnost předpovídat budoucnost.

Zemřela roku 1996, bylo jí tehdy 85 let. Za tu dobu ale stihla předpovědět celou řadu událostí, které se podle ní stanou v daleké budoucnosti, některé z nich se poté skutečně vyplnily.

Celá řada jejích vizí se již vyplnila, jednalo se mimo jiné i o:

  • ISIS – předpověděla vzestup teroristické organizace ISIS.
  • Syrský útok plynem – předpověděla domnělý chemický útok prezidenta Bašára al-Asada proti vlastnímu lidu.
  • Barack Obama – předpověděla, že 44. prezident USA bude černoch, zároveň ale uvedla, že se bude jednat o posledního prezidenta Spojených států, to se ale nestalo.

Baba Vanga má ve svých předpovědích zhruba 85% úspěšnost.

Momentálně je pozornost celého světa upřena na její předpověď budoucnosti týkající se třetí světové války, o které prohlásila následující: „Rusko nejen přežije, ale podmaní si celý svět.“

Jestli tato předpověď patří mezi ty, které se vyplní, nelze s jistotou říci. Celé řadě lidí, ale vzhledem k ruské invazi na Ukrajinu a výhružkám o jaderné válce, nahání strach. Nejde ale pouze o tuto předpověď.

Celý svět děsí i jedna z jejích dalších věšteb, ve které v roce 1979 uvedla, že Rusko bude vládnout světu a z Evropy se stane "pustina“, jak uvedl Mirror.

Tím ale vize Baby Vangy, které se týkají Ruska a jeho prezidenta, zdaleka nekončí. „Všechno roztaje jako led, jen jeden zůstane nedotčen - Vladimirova sláva, sláva Ruska. Příliš mnoho je toho přineseno v oběť. Rusko nemůže nikdo zastavit," tak zněla její další vize, kde dokonce s největší pravděpodobností zmínila právě Vladimira Putina.

„Všechno se jí odstraní z cesty a nejen, že se zachová, ale stane se pánem světa,“ dodala ke slávě Ruska.

Zdroj: New York Post, Mirror, Daily Star

KAM DÁL: Na vystrašené ukrajinské ženy a děti čekají gangy kuplířů. Jejich taktika je stále stejná.

Klíčová slova: