Brutální pomsta od bývalé přítelkyně. Je to už moc?

Dívka se svému bývalému příteli pomstila tak, že mu roztrhala rodný list (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladík si příště zahýbání jeho milé pořádně rozmyslí. Jeho poslední aféra ho totiž přišla pořádně draho. Video, ve kterém bylo vysvětleno, co se mu přihodilo, obletělo internet. Viděly ho miliony lidí a vysloužilo si desetitisíce kometářů.

Většina lidí své podvádějící partnery zkrátka jen opustí a zapomene na ně, někteří to ale zkrátka nemůžou nechat jen tak a plánují pomstu. Může jít i jen o klasické vyhození partnerových věcí z okna na ulici, ale i o kreativnější odplatu.

Své o tom ví kamarádka dívky, která svému příteli provedla něco neuvěřitelného, něco, co by většinu lidí asi ani nenapadlo. Některým sledujícím chování dívky připadalo přes čáru a někteří ji pochválili její kreativitu.

Její kamarádka na svém profilu na sociální síti sdílela, co příteli provedla a dokonce i jak mu to oznámila.

„Zrovna myslím na ten moment, kdy jsem se dozvěděla, že moje kamarádka jejímu příteli roztrhala jeho rodný list a potom mu to oznámila tak, že na něj při jedné z jejich společných hádek zaječela, ať už nic neříká, že ani neexistuje,“ stálo ve videu.

Zbytek příběhu poté vysvětlila v komentářích pod příspěvkem. „Ona nejdříve zjistila, že ji podváděl. Poté se mu chtěla nějak pomstít, tak mu začala procházet šuplíky a hledala něco, co by mohla na odplatu zničit. Mělo to být něco, čeho si hodně cenil. Poté v jednom z šuplíků našla jeho rodný list,“ vysvětlila dívka.

„Dokonce ho ani nezničila hned, jen věděla, kde je. Poté jejího přítele konfrontovala, zjistila, že ji opravdu podváděl, začali se hádat a potom ho v záchvatu vzteku roztrhala,“ dodala.

Ne všichni sledující ale s brutální odplatou souhlasili. „Nemyslím si, že to, co udělala  je správné, ale dost mě to pobavilo,“ objevilo se pod videem.

Našli se ale i tací, kteří provedli něco podobného. „Já jsem svému bývalému rozstříhala řidičák,“ svěřila se jedna žena.

 

@skye.shep no she’s not a scorpio and for legal reasons this is a joke #womeninstem #girlboss ♬ Crazy - Patsy Cline

 

 

Zdroj: TikTok/@skye.shep

KAM DÁL: Mladík si vytetoval jméno své přítelkyně, takovou reakci rozhodně nečekal

Klíčová slova: