Cestovatel časem prozradil, že bychom se neměli bát ufonů, ale něčeho úplně jiného

Podle muže, který se údajně vrátil z budoucnosti bychom si měli dát pozor na oceány a tvory, kteří žijí v jejich hlubinách
  |   zajímavost

Muž, který tvrdí, že se vrátil z budoucnosti, konkrétně z roku 2582, prozradil, co nás v blízké době čeká.  Bytosti z jiných planet údajně nejsou tou nejhorší hrozbou. Prozradil, na co si dát pozor a odkud nová hrozba přijde.

Mladík tvrdí, že umí cestovat časem a vrátil se z roku 2582, aby nás varoval. Údajně se totiž zaměřujeme na potenciální hrozby, které v budoucnosti problémem nebudou, zatímco se nám nebezpeční tvorové vyvíjí přímo pod nohama.

Podle muže by se totiž měli lidé spíše než na vesmír a jeho obyvatele zaměřit na to, co vzniká v hlubokých vodách oceánů. Život na Zemi bude totiž údajně v budoucnosti vypadat úplně jinak než teď a nebude se ani podobat tomu, jak si ho představujeme.

V těch nejtemnějších hlubinách se totiž podle autora videa vyvíjí nové bytosti gigantických rozměrů. Důkazem jsou údajně mimo jiné i nejrůznější podivné zvuky, které je možné slyšet pod hladinou. Tak se prý tito mořští obři projevují.

Svou urgentní prosbou naznačuje, že nás tyto události čekají v nejbližších letech.

Řada sledujících ale byla k varování muže skeptická.

„Jo jasně, a já mám přítelkyni,“ zažertoval jeden fanoušek a nepřímo označil varování za lež.

Někteří se ho z legrace ptali, jestli se v roce 2582 také používá sociální síť TikTok, na které video sdílel, a jestli už vyšla dlouho očekávaná nová verze jedné počítačové hry. Děsivé varování ale ignorovali.

Zdá se, že údajný cestovatel časem svým hrůzu nahánějícím protoctvím moc uživatelů na sociálních sítích nepřesvědčil, to ale neznamená, že se nemáme čeho bát.

 

@authentictimetraveler #fyp #2021 #timetravel #timetraveler #ocean #monster #hollowearth #foryou #foryoupage #news ♬ original sound - From the Future

 

 

Zdroj: TikTok/@authentictimetraveler

KAM DÁL: Žena natočila UFO. S videem se pochlubila na sociální síti.

Klíčová slova: