Cestovatel časem varoval před obřím asteroidem. Země bude v ohrožení už velmi brzy

K zemi se údajně přiblíží asteroid, jehož poloměr bude přesahovat 800 km
  |   zajímavost

Údajný cestovatel časem na sociálních sítích varoval, že se k Zemi brzy přiblíží asteroid obrovské velikosti. Dokonce i prozradil kdy. Jeho poloměr by měl přesáhnout velikost několika stovek kilometrů. 

Uživatel sociální sítě, který tvrdí, že se vrátil z roku 2269 varoval své sledující před obrovským asteroidem, jehož poloměr bude údajně přesahovat neuvěřitelných 800 km.

Údajný cestovatel časem totiž ve videu, které zvěřejnil na svém profilu na sociální síti, uvedl, že bude velký zhruba jako polovina Měsíce. To znamená, že jeho poloměr by měl 800 km dokonce i o několik desítek kilometrů přesáhnout.

„Pozor! Tohle není vtip. Jsem cestovatel časem z roku 2269. V roce 2023 asteroid, který bude velký jako polovina Měsíce, proletí v těsné blízkosti Země,“ stálo ve videu. Podle mladíka, který zůstává v anonymitě, nás tento potenciálně nebezpečný úkaz čeká již příští rok.

Ne všichni uživatelé na sociální sítě ale byli přesvědčeni o tom, že říká pravdu. Někteří z nich si v prostoru pro komentáře pod videem dokonce i zavtipkovali.

„Tohle není vtip, jsem cestovatel časem z roku 1963, pardon  že jsem se zpozdil,“ žertoval jeden ze sledujících.

„Tak kdy a v kolik, abych se stihl schovat do kůlny,“ vtipkoval další.

„Aha, díky za informaci. Radši to ale zapomenu,“ neocenil varování jeden z uživatelů.

Některé sledující varování mladíka dokonce podráždilo a chtěli dokázat, že je tahá za nos: „Jestli ty jsi cestovatel časem, tak já jsem kreslená postavička. Jestli jsi opravdu cestoval desítky let do budoucnosti, tak nám prozraď čísla loterie.“

 

@_time_traveler_2269_ #timetravel #timetraveler #future #prediction #wormhole #fyp #fypシ #xyzbca #viral #popular #spacetravel #space #time #predictons ♬ Dramatic Music - 3:12 - BeardMusicStock

 

 

Zdroj: TikTok/@_time_traveler_2269_

KAM DÁL: Mladík si vytetoval jméno své přítelkyně, takovou reakci rozhodně nečekal

Klíčová slova: