V 62 letech vypadá nejlépe v životě. Může za to přirozená změna účesu

Kathi si přestala barvit šediny a vypadá skvěle (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Kathi si ve svých 62 letech stále vydělává modelingem. Prozradila svá tajemství udržení si mladistvého vzhledu. Rozhodně podle ní nejde o barvy na vlasy a drahé procedury. Jedním z jejích tipů je prý i její účes, na který by si troufl jen málokdo.

Kathi Odom si vydělává jako modelka. Prozradila, co jí pomáhá s přibývajícími léty neztrácet na kráse. Kathi na svém profilu na sociální síti uvedla, že její krása vychází zevnitř. Podle modelky jde zkrátka o to být spokojená sama se sebou, což se nakonec ukáže i navenek. Sama to dokazuje svým vzhledem.

Nesnaží se totiž mít obličej bez jediné vrásky pomocí drahých procedur. Vrásky totiž podle Kathi zkrátka ke stárnutí patří, to ale neznamená, že nemůžou vypadat krásně, jde jen o to, jak je umíte nosit. Její, v dnešní době ojedinělý, postoj ke stárnutí dokazuje i její účes.

Kathi si totiž nechala odrůst své šediny a vlasy si nebarví. Vypadá totiž nádherně a mladistvě dokonce i se stříbrným mikádem. Fanoušci jsou z jejího účesu nadšení, vypadá podle nich naprosto úchvatně.

„Já to miluju. Cítím se mnohem více sebevědomá, když se nesnažím skrýt, kolik mi je. Lidé si mě objednávají na focení, protože si na nic nehraju,“ svěřila se žena.

„Já patřím do boomer generace a tak nějak jsem se svezla s vlnou snahy o změnu pohledu na stárnutí. Není to tak hrozné. Stárnout je vlastně privilegium, když se na tím zamyslíte, tak si to užívám,“ pokračovala.

Kathi začala s modelingem, když jí bylo pouhých 16 let. „Byl jsem tehdy vyšší než všichni ostatní a řekla jsem si, že by to byla sranda, tak jsem do toho šla,“ prozradila.

Její kariéra od té doby pokračuje až dodnes, tedy do doby, kdy je babičkou třech vnoučat. Je tak živoucím důkazem, že sebevědomí a pozitivní přístup ke stárnutí a všemu, co je s ním spojené, opravdu dělá hodně.

 

 

 

Zdroj: Instagram/@camp_odom

KAM DÁL: Odolný tuk na břiše: Zbavit se ho přitom můžete běžnou potravinou.

Klíčová slova: