Žena našla tajný sejf pod podlahou a prozradila, co bylo uvnitř

Žena našla tajný sejf pod podlahou svého domu, po jeho otevření ji ale čekalo pořádné zklamání
  |   zajímavost

Vestavěný sejf našla mladá žena pod kobercem jedoho ze svých pokojů. Nejdříve měla problém s jeho otevřením, nakonec se jí to ale podařilo a na sociálních sítích se podělila s tím, co se v něm skrývalo.

Liz našla pod podlahou svého domu sejf. Narazila na něj úplnou náhodou při běžném úklidu. Okamžitě se snažila tajný bezpečnostní box otevřít, aby zjistila, co je uvnitř. Byla totiž přesvědčená o tom, že tam bývalý majitel domu zanechal nějaké cennosti.

Nikdo ho totiž podle ženy neotevřel několik desítek let. „V listopadu jsem si koupila dům a objevila jsem v něm tajný vestavěný sejf v podlaze. Ten dům byl postavený v 70. letech,“ napsala žena do popisku videa.

„Narazila jsem na něj úplnou náhodou, jednoho dne jsem si ho všimla při vysávání koberců,“ svěřila se.

S objevem se tak pochlubila na sociální síti, kde své sledující zároveň prosila o radu, jak ho otevřít. Většina uživatelů, která na video narazila, ale neměla ani to nejmenší tušení, jak se do sejfu probojovat. Ale chtěli vědět, co je uvnitř. Netrpělivě tak čekali, až se Liz podaří sejf otevřít a svěří se s tím, co v něm objevila.

Nakonec se jí podařilo najít specialistu, který jí s otevřením vestavěného sejfu pomohl.

Natěšeně otevřela dvířka sejfu, ale čekalo tam na ni bohužel jen obrovské zklamání. Sejf byl totiž prázný. Liz ale alespoň získala prostorné místo, kam si může uložit všechny své cennosti tak, aby je ochránila před zloději.

 

@imthefookinlizardking

Secret tunnel? More like secret bummer  thanks for going on this wild ride with me. Jim loves you all. And yes, he was as cool as we thought.

♬ original sound - Liz

 

 

Zdroj: TikTok/@imthefookinlizardking

KAM DÁL: Muž zapálil svou bývalou manželku během přímého přenosu. Byla slavnou influencerkou

Klíčová slova: