Žena prozradila, jak zadarmo získat rady od právníka

Mladá žena získala právní rady velmi kontroverzním způsobem
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek sociálních sítí prozradila, jak se jí podařilo zadarmo získat rady v oblasti práva, za které by jinak zaplatila tisíce korun. Řada sledujících ale její metody odsoudila jako nemorální.

Gina Penelope se na svém profilu na sociální síti svěřila s tím, že se jednou dostala do situace, ve které nutně potřebovala radu právníka, tehdy si ale nemohla dovolit placenou konzultaci, tak to vyřešila po svém.

Prozradila svým sledujícím, že jí kdysi zkrátka nezbyla jiná možnost, než potřebnou konzultaci nějakým způsobem získat zadarmo. Po zvážení svých možností se rozhodla k velmi netradičnímu kroku.

Našla si právníka, který se nacházel v její oblasti, zjistila, kde přesně pracuje, kam chodí po práci a "náhodou" na něj narazila. Po jejich zdánlivě náhodném setkání se dali do řeči a Gině se podařilo právníka okouzlit natolik, aby ji pozval na rande.

Muž ale netušil, že se stal součástí jejího detailně promyšleného plánu.

„Před několika lety jsem nutně potřebovala rady v oblasti práva, ale nemohla jsem si je dovolit, tak jsem si našla právníka na LinkedInu, který pracoval blízko mě a mohl by mi pomoci,“ napsala žena v příspěvku.

„Potom jsem do něj ne tak úplně náhodou narazila v kavárně, kam chodil po práci, a zařídila jsem, aby mě pozval ven,“ pokračovala.

„Chodila jsem s ním asi měsíc, během té doby mi pomohl vyřešit všechny moje právní problémy,“ svěřila se Gina, která se s mužem ihned poté, co jí poskytl právnické rady, rozešla.

Nic netušícího muže zkrátka jen využila pro vyřešení svého problému a v momentě, kdy už jeho konzultace v oblasti práva nepotřebovala, se s ním rozloučila. Řada sledujících její chování odsoudila, žena tak po svém přiznání čelila obrovské vlně kritiky.

„Tohle je hodně nemorální,“ napsal pod příspěvek jeden ze sledujících, který Ginin návod na to, jak získat konzultace v oblasti práva zadarmo, příliš neocenil.

„To mi tedy nepřijde úplně fér,“ připojil se k němu další.

Někteří uživatelé sociálních sítí byli ale příběhem ženy naprosto nadšeni. „Tomu říkám strategické řešení problému,“ objevilo se pod kontroverzním videem.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Cestovatel časem varuje před mimozemskými bytostmi. Údajně se s nimi brzy setkáme.

Klíčová slova: