Cestovatel časem varuje před mimozemskými bytostmi. Údajně se s nimi brzy setkáme

Podle samozvaného cestovatele časem na Zemi přistanou mimozemšťané dne 25. prosince
  |   zajímavost

Údajný cestovatel časem, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Eno Alaric, hlásá, že se do naší doby vrátil z budoucnosti. Udělal to prý jen proto, aby nás mohl varovat. Tvrdí, že se v prosinci stane něco, na co bychom se měli pořádně připravit.  

Tajemný cestovatel časem, který svá varování zveřejňuje na sociální síti TikTok, tvrdí, že se brzy setkáme s mimozemskými bytostmi, údajně ale nepůjde o příliš přátelské setkání.

Nezbývá nám tedy nic jiného než se na přílet mimozemšťanů pořádně připravit. Podle Ena se bytosti, které na naši planetu zavítají, se budou snažit o převzetí nadvlády.

Eno dokonce i prozradil detailní plán, pomocí kterého se chtějí nadvlády ujmout, podle údajného cestovatele v čase se prý nejdříve budou snažit infiltrovat do naší vlády a poté zahájí válku s celým lidstvem.

O tom, jaké by nepřátelské bytosti, které se již brzy pokusí převzít nadvládu nad Zemí, měly mít zbraně a zda máme šanci na vítězství, se ale nezmínil.

Dále také uvedl, že by na Zemi měly přistát na první svátek vánoční. „Pozor! Jsem opravdový cestovatel v čase. Na Zemi brzy přistanou mimozemšťané,“ upoutal pozornost svých sledujících na začátku videa.

„Přistanou tu 25. prosince a zahájí jejich plán, zkusí se infiltrovat do naší vlády,“ pokračoval.

„Připravují se na první válku o Zemi, chtějí si naši planetu přivlastnit. Postavili na Zemi pyramidy, aby si naši planetu označili, bude to velmi těžká válka,“ dodal.

Eno ale celou řadu svých sledujících příliš nepřesvědčil. Někteří z nich dokonce v prostoru pro komentáře sdíleli své vlastní teorie. Jeden komentující je přesvědčen o tom, že mimozemšťané žijí na Zemi již dlouhá staletí, akorát se velmi dobře skrývají. „Oni jsou tu s námi již po staletí, uvnitř Země, ve vodách i v oceánech... to není žádná novinka. Jsou tu s námi již hodně dlouho,“ uvedl.

Někteří lidé si ale pod příspěvkem z údajného cestovatele časem utahovali. „Já ti věřím a podporuju tě! Můžeš mi říct, jaká čísla mám vsadit do loterie?“ napsal pod video jeden z nich.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Dívka se svěřila s tím, jak poznala, že je „na čase shodit pár kil“. Tomu se snad ani nechce věřit.

Klíčová slova:
UFO