Žena se probouzela unavená, důvod zjistila na noční kameře. Nemohla věřit svým očím

Suzan se cítila unavená hned po probuzení. Na vině byla její kočka
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek sociálních sítí se po probuzení často cítila vyčerpaná, ale nevěděla, čím to může být. Nakonec se rozhodla prozkoumat, co se během noci v její ložnici děje, a podívala se na videozáznam jejího spánku. Video poté sdílela i na svém profilu na sociální síti.

S únavou ihned po probuzení má problémy celá řada lidí. Tento nepříjemný pocit hned po ránu může způsobovat celá řada faktorů. Ve většině případů toho daný člověk zkrátka moc nenaspal nebo se probudil po bujarém večírku a jeho tělo se s ním stále snaží vypořádat.

Někdy ale důvody ranní únavy nejsou tak jednoduché. Své o tom ví i Suzan, kterou záznam z její noční kamery šokoval.

Na videu, které následně sdílela také na jejím profilu na sociální síti, je možné vidět ženu, jak nerušeně spí, to se ale rychle změnilo. Do ložnice totiž přišla její milovaná kočka Ginger a začala na svoji majitelku útočit.

Ginger se posadila ke své majitelce, napřáhla packu a zaútočila na její ruku. Kočičí útoky zachycené na videu začaly již v 11 večer a opakovaly se až do 3 hodin ráno. Nezdálo se, že by Ginger svou majitelku útoky na paži probudila, rozhodně jí ale spánek narušovala a Susan tak neměla šanci si pořádně odpočinout.

Video viděly desetitisíce lidí a někteří se pod příspěvek dokonce svěřili s tím, že mají s jejich domácími mazlíčky podobné zkušenosti.

„Moje kočka dělá to samé! Ona mě prostě nemůže nechat se v klidu vyspat,“ objevilo se pod videem.

Někteří sledující upozornili na to, že Ginger může být nemocná. Chování, které Suzan zachytila na své noční kamaře, je totiž údajně jedním z příznaků demence u starších koček.

„Některé starší kočky se tak mohou chovat, protože mají demenci. Kočky s demencí jsou zmatené a jejich chování se mění,“ napsal jeden ze sledujících.

 

@susieandmollie cattitude  #nightmare #cat #pet #nightvision #sleep #cattok #nosleeptonightagain #nosleep #ginger #gingercat #gingercatsoftiktok #claws ♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod

 

 

Zdroj: TikTok/@susieandmollie

KAM DÁL: Žena přišla o zuby kvůli běžnému zvyku, nyní varuje ostatní.

Klíčová slova: