Trápí vás nevzhledná celulitida? Zbavte se jí jednou provždy

Přístrojová lymfodrenáž je velmi účinná
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Trápí vás nepříjemné dolíčky na stehnech, za které se stydíte, a už dlouho nejste spokojená ani s pevností svých zadních partií? Poradíme vám účinné triky, jak nad strašákem celulitidy zvítězit.

Pomerančová kůže trápí dnes skoro každou ženu, bez ohledu na její věk a váhu. Celulitida je totiž chytré ochranné opatření, které příroda vytvořila pro chvíli, kdy je v našem těle příliš mnoho toxinů. Ty by mohly poškodit organizmus, proto je tělo raději přemění na tuk. K výskytu pomerančové kůže přispívá i stres, špatné stravovací návyky, nedostatek pohybu a nesprávně nastavený pitný režim.

Vyzkoušejte speciální masáž

Masáž proti celulitidě a formování postavy je jednou z nejžádanějších masáží vůbec. Kombinuje speciální ruční tlakovou masáž a ozónový zábal. Tím se uvolní tukové buňky, zlepší se podkožní metabolismus, krevní oběh a zrychlí se odtok toxických látek z těla.

Dopřejte si lymfodrenáž

Přístrojová lymfodrenáž je účinná moderní a šetrná terapie mízního sytému. Zároveň je vyhledávaná i pro své relaxační a kosmetické účinky. Pomáhá celkové regeneraci organismu po úrazu, operaci či přetížení, detoxikaci, zlepšení buněčného metabolismu a imunity organismu.

Ponořte se do bahna

Rozptyluje tisíce mikrobublin, které hladí pokožku, umožňují hlubokou detoxikaci problémových oblastí a relaxaci unavených míst. Uklidňuje strnulé oblasti a pomáhá při zadržování vody v těle. Dodává ideální přísun všech stopových prvků, posilňuje pokožku a zamezuje únavě buněk.

Vsaďte na stravu a pohyb

Základem je pravidelná a zdravá strava. Nárazové hladovky jen celulitidu umocňují, protože tělo si začne tuk ukládat do zásoby. Vyhněte se proto tučným jídlům, potravinám s konzervanty a umělými barvivy. Jezte dostatek ovoce a zeleniny, nekuřte a omezte kávu maximálně na dva šálky denně. Důležité je také omezit solení.

Hydratujte i zevnitř

Ledová sprcha spojená s masáží podpoří lepší proudění lymfy a dodá pokožce pružnost. Tekutiny je ale potřeba doplňovat i zevnitř. Dostatečný pitný režim je také účinná zbraň. Pijte čistou vodu nebo bylinkové čaje, ředěné džusy nebo detoxikační vody, třeba březovou nebo kopřivovou. Zapomeňte na všechny sladké nápoje.