Pneumatiky na pláž nepatří: Jak se připravit na léto?

Kdo z nás by chtěl ostatní na pláži děsit?
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Také přemýšlíte, s jakým sportem začít či na jakou dietu se vrhnout po zimě? Na internetu nacházíte mnoho rad odborníků a na sociálních sítích plochá bříška celebrit, které tvrdí, že vlastně vůbec necvičí a právě dojedly svíčkovou? Nezoufejte, léto je sice za dveřmi, ale vše se dá stihnout. Máme pro vás řešení.

Léto se neúprosně blíží a obchody jsou zaplněny nejnovějšími modely plavek. Bohužel zatímco tzv. stahovací prádlo už dokáže hlavně u žen leccos schovat, sexy bikiny jsou zcela nekompromisní. A tak často čekáme až do poslední chvíle na zázračné tablety, které z nás na lusknutí prstu udělají bohyně. Ale stejně jako se muži zřejmě jen tak přes noc nedočkají plavek vcelku, které by schovaly jejich „lásku k pivu“, tak se ženy nedočkají zázraku.

Tento příspěvek jsme dali jako reklamu na Facebook. Ten ji však neschválil, protože prý nepovoluje reklamy, které mohou některé osoby rozrušit. Úbytek váhy prý vyvolává negativní reakci. No, těžko říct. Na nás pohled na hezká těla působí jen dobře!

Máte na výběr?

"Nežer a cvič!" Kolik z vás už to slyšelo jako jedinou možnost, jak zhubnout? Zní to sice drsně, ale asi sami cítíte, že to není rada zcela mimo mísu. Máte-li problém s pár kily navíc či váhou, která vám způsobuje zdravotní potíže, musíte se prostě začít hýbat a lépe jíst.

Pozor, ne vždy ale platí, že méně. "Jde o to změnit poměr výdeje a příjmu energie a začít odevzdávat více, než přijímáte. V dnešní uspěchané době je těžké dodržovat pravidelný příjem vhodné potravy. Důležitý je ale také spánek a regenerace," radí fitness trenér Karel Frýd.

A tak, když už se nad svým tělem vážně zamyslíme a dojdeme k závěru, že opálený špek se nestává menším, jen pro oko snesitelnějším, a že černé barvy v našem šatníku už máme víc než dost, začne rozhodování, komu se svěřit do rukou a jak vlastně začít. Jak správně tušíte, sami to nezvládnete.

Jaká je ideální volba?

Chce to odbornou a přitom levnou pomoc. Fitinn může být řešením nejen pro cestu k vašemu dokonalému tělu, ale jistě i pro vaši peněženku. "My cvičíme s cenami, ty cvičíš s námi." Právě tak zní motto Fitinnu, tedy fitnesscentra, které vás na měsíc vyjde pouze na 499 korun. Pokud se rozhodnete pro první návštěvu, nezaplatíte  vůbec nic. Navíc je fitko přímo u metra C Budějovická.

Osmapadesátiletá královna popu Madonna má jedno z nejvysportovanějších těl, jaké lze u zahraničních zpěvaček vidět. Její trénér Nicole Winhoffer dbá nejen na fyzickou, ale i duševní stránku. A tak společně zvolili cvičení jógy, při kterém se zrychluje proces odbourávání tukových buněk. Při pohledu na její křivky to funguje dokonale.

Mnoha ženám je často nepříjemné, když je u cvičení pozorují muži, a z posilovny proto mají strach. I tady má Fitinn řešení. Kromě nejmodernějších strojů, funkční zóny a nabídky kruhových tréninků nabízí například i speciální oddělenou tréninkovou zónu právě pro dámy. Zcela každý ale může využít služeb trenérů, kteří minimálně v začátcích pomohou, a to jak svými odbornými znalostmi, tak často i velkou psychickou podporou.

Služeb osobních trenérů a fitnesscenter využívá i mnoho hollywoodských hvězd. Takže pokud na vás nezabírá vaše fotka v plavkách na ledničce, třeba pro vás budou motivací právě ony. Každopádně nic není ztraceno, jde jen o to udělat si pořádek v tréninkovém plánu, ale především v hlavě. Pneumatiky na pláž nepatří…