Nejlepší parfémy podle celebrit. Inspirujte se hvězdami červeného koberce

Reese Witherspoon
Zobrazit fotogalerii (9)
 

V poslední době se čím dál více hereček a zpěvaček stává tvářemi světových značek parfémů. Není tedy divu, že se jich okolí často ptá, jaké vůně tyto celebrity nosí ve svém každodenním životě? Nechte se inspirovat kráskami, jako je Beyoncé, Jennifer Aniston nebo Cindy Crawford, a vyberte si parfém podle jejich vkusu.

Beyoncé

Oblíbená zpěvačka v rozhovorech přiznala, že miluje všechno, co vytvoří značka Giorgio Armani, a to včetně parfémů. Její nejoblíbenější vůně je proto Emporio Armani Diamonds Intence, o které věří, že zvýrazňuje její ženskost.

Jennifer Aniston

Hrdinka seriálu Přátelé a bývalka herce Brada Pitta zjistila, že si nedokáže vybrat ze spousty parfémů, které jsou na trhu k mání, a tak vytvořila řadu vůní pod vlastní značkou. Mezi její favority patří parfém Chapter One. Flakón má podobu slzy a uvnitř se skrývá květinovo-citrusová vůně s dřevitými tóny.

Kim Kardashian

Televizní hvězdička se rozhodla spojit příjemné s užitečným a vytvořila parfémy, na kterých nejen vydělala slušné peníze, ale navíc je sama s radostí nosí. Ze všech vůní si nejvíce oblíbila tři nedávno představené: Wifey, Baddi a Baby Girl.

Naomi Watts

Americká herečka a modelka přiznává, že je fanynkou švédské značky Byredo a po mnoho let je věrná jejich parfému s názvem Gypsy Water. Výrobce popisuje tuto vůni velmi romanticky. Parfém podle něj spojuje vůně půdy, hlubokých lesů a ohně.

Sarah Jessica Parker

Hvězda seriálu Sex ve městě již vytvořila několik parfémů pro ženy i muže. V jednom z rozhovorů prozradila, že se inspirovala svou oblíbenou vůní Avignon od japonské značky Comme des Garcons. Díky ní také vznikla její nejnovější unisexová řada parfémů zvaných Stash.

Cindy Crawford

Bývalá supermodelka si objednává vůně na míru od parfemářky Azzigo Glasser, která se zaměřuje na celebrity. Cena jejích vůní je sice obrovská, Glasser ale tvrdí, že vytváří jedinečné parfémy, které odhalují duši a charakter lidí. Mezi její stálé klienty patří například herec Orlando Bloom, Johnny Depp, Jude Law nebo Kate Moss.

Victoria Beckham

Bývalá Posh spice je zamilovaná do vůně Room Service od značky Vilhelm Parfumerie. Poměrně neobvyklý název parfému lze vysvětlit příběhem jejího vzniku. Je věnována hollywoodské hvězdě Gretě Garbo, která se vždy snažila skrýt svůj soukromý život před veřejností a schovávala se před ní ve svém hotelovém pokoji.

Keira Knightley

Po mnoho let hraje Keira Knightley femme fatale v reklamách pro legendární vůni Coco Mademoiselle od Chanel. Podle svých slov všechny ty roky vůni také používá a nosí ji neustále v kabelce.

Reese Witherspoon

„Pravá blondýnka“ odhalila, že nikdy neopustí dům, aniž by použila parfém Amber Musk od Aerin Lauder. Výrobce popisuje tuto vůni jako „teplou a příjemnou vůni, do které se chcete zabalit - jako do měkké útulné deky během chladné zasněžené noci“.