Ziaja. Zaměřte se na zdravou pleť

Kosmetika kombinuje vysoce kvalitní přírodní složky, jako jsou rostlinné oleje, extrakty a vitamíny se současnými technologiemi
Zobrazit fotogalerii (2)
  |  Komerční sdělení

Ziaja (Žiaja) - polská farmaceutická kosmetika vyráběná na základě přírodních ingrediencí pro péči o obličej, tělo, vlasy, hyigenické prostředky a zubní pasty. Kosmetika kombinuje vysoce kvalitní přírodní složky, jako jsou rostlinné oleje, extrakty a vitamíny, se současnými technologiemi.

Kosmetika kombinuje vysoce kvalitní přírodní složky, jako jsou rostlinné oleje, extrakty a vitamíny, se současnými technologiemi.

Inovační formule vytvořeny na základě farmaceutického vyšetřování podle nejnovějších technologií s dodržováním mezinárodních bezpečnostních norem týkajících se lidského zdraví a životního prostředí. Různé produkty této značky najdete na naší webové stránce Ziaja.

Masky na obličej jsou must-have pro milovníky zdravé a zářivé pleti. Značka Ziaja nabízí velkou rozmanitost masek, například:

Maska na obličej Kozí mléko
Ziaja Face Mask

Je úžasným prostředkem pro zachování mládí a krásy pleti. Je vytvořena pro péči o suchou, náchylnou k podráždění s prvními věkovými změnami pokožky, aby rychle a nadlouho vracela atraktivní vzhled a komfortní stav. Pro tuto masku je typická jemná hustá textura a příjemné tenké aroma, které vnáší luxus a potěšení do obyvklé péče o pleť. 

Regenerační maska na obličej
Ziaja Olive Leaf Mask

Produkt, který přispěje k provedení účinné kosmetické procedury v domácích podmínkách, šetrně vyčistí a živí pleť. Po provedení takového beauty rituálu obličej získá zářivý vzhled a hladkost pravého hedvábí. Aktivní vzorec masky je obohacen posilujícím extraktem olivy, který má změkčující a hydratační efekt.

Maska na obličej
Ziaja Cucumber and Mint Enzymatic Mask With Granule   

Produkt, ve kterém mikrogranule šetrně odstraňují zrohovatělé částečky epidermisu, zarovávají mikroreliéf a rostlinný enzym papain s extrakty okurky a máty uklidňují, normalizují hydrorovnováhu a zajišťují delší hydrataci.

Maska na obličej
Ziaja Soothing Compress Mask For Sensitive Skin

Inovativní maska s výkonnými hydratačními vlastnostmi se skvěle hodí pro delikátní péči o suchou pleť okouzlující dívky. Díky vysoké koncentraci aktivních přísad organického původu intenzivně nasycuje epidermis potřebným množstvím prospěšných látek pro normální životnost.  

Čistící obličejová maska
Ziaja Olive Leaf Mask
  

Čisticí a normalizující maska se stane nenahraditelnou pomocnicí. Tento rychle působící prostředek zajišťuje správnou péči o mastný a smíšený typ kůže s rozšířenými póry, která je náchylná ke vzniku komedonů. Přírodní extrakt listů olivy je nasycen flavonoidy, které se liší výkonnými antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi.

Díky této přírodní přísadě pokožka přichází do normy, zvlhčuje a odhaluje se, mizí zčervenání a podráždění, odchází mastný lesk.

Klíčová slova: