Interiérové dveře mění naše bydlení

Dveře v interiéru ovlivňují to, jak náš interiér vypadá
  |  Komerční sdělení

Pojďte bydlet praktičtěji i v hezčím prostředí. To vše vám umožní výměna interiérových dveří.

Nové dveře a design

Dveře v interiéru ovlivňují to, jak náš interiér vypadá. Staré panelákové nebo jiné „papírové“ dveře, natřené omšelou barvou slonovinové kosti, parádu rozhodně neudělají. I proto je při rekonstrukci bytu vždy důležité dbát na designové trio: podlahy, okna a interiérové dveře. Mnohdy rekonstrukce těchto třech stavebních součástí promění byt zcela k nepoznání. Platí však zásada – měly by vzájemně spolu ladit.

O výběru dveří rozhoduje mnoho proměnných

Dobrý výrobce interiérových dveří, jakým je SOLODOOR, umí nabídnout vnitřní dveře v různém designovém provedení, ale navíc s dalšími variacemi, pokud jde o barvu, dekor, povrch dveří, design a umístění prosklení, kování dveří i zárubně. Kombinace těchto proměnných vytváří neuvěřitelné množství variací, jak mohou vnitřní dveře vypadat.

Snad nejvíce se na vzhledu dveří podepisuje jejich povrch. SOLODOOR nabízí lakované povrchy, ale též potažené fólií, s odolným laminátem i s dokonalou iluzí dřevěného povrchu. Případně celoskleněné.

Dveře mohou mít navíc i další přidané vlastnosti. Být protihlukové, protipožární či kouřotěsné. SOLODOOR dodává i dveře, které snesou velké výkyvy teplot a vysokou teplotu vzduchu.

Posuvné interiérové dveře umí nafouknout prostor

Klasické dveře vytváří v interiéru mrtvé zóny, které nelze používat. Pokud bojujete s každým centimetrem, nebo se jen neradi smiřujete s tím, že vaše dveře „rozhodují“ o tom, co kam umístit, zaveďte u vás v interiéru posuvné dveře. Nejlépe ty do stavebního pouzdra, které skutečně uvolní ruce a umožní zařizovat bez vynucených kompromisů. Posuvné interiérové dveře osvobodí náš interiér a snadno pak využijeme doslova každý kout našeho bytu.