Jak dostat psí chlupy z koberce: Lehce a bez ucpání vysavače

S odstraněním psích chlupů z koberce vám může pomoci i gumová stěrka na okna
  |   zajímavost

Většina majitelů domácích mazlíčků může potvrdit, že uklízení po jejich chlupáčích není nic jednoduchého. Chlupy od koček či psů mohou totiž při úklidu velmi lehce ucpat vysavač. Naštěstí ale existuje mnohem jednodušší způsob, jak je dostat z koberce pryč.

Mike Sellers, který je pyšným majitelem tří psů s pořádně hustou srstí, na svém profilu na sociální síti prozradil, jak se zbavit chlupů, které po jeho čtyřnohých mazlíčcích zůstávají na kobercích a nábytku, bez ucpání vysavače.

Dokonce k tomu ani nepotřebujete žádný drahý přístroj. Zázračný odstraňovač chlupů totiž už s největší pravděpodobností máte doma, nebo si ho můžete pořídit za pár korun.

Jeho tajemstvím je obyčejná gumová stěrka na okna či na podlahu. Podle Mika mu tento originální způsob úklidu měsíčně ušetří hodiny práce. V momentě, kdy by se po svých třech chlupáčích rozhodl vysát bez použití gumové stěrky, by musel vysavač každou chvilku vyprazdňovat.

Na druhou stranu, při použití stěrky na okna guma na jejím komci odstraní zvířecí chlupy z koberce i z nábytku téměř bez námahy.

Svůj jedinečný způsob úklidu názorně zdokumentoval a video poté sdílel na sociální síti, kde ho ocenily desítky jeho sledujících. „Tohle vám ušetří vyprazdňování vysavače, jinak byste ho museli vysypávat tak dvěstěkrát,“ prozradil ve videu.

„Já mám huskyho a německého ovčáka. Tenhle tip se mi fakt hodí,“ objevilo se v komentářích pod příspěvkem.

„Tenhle člověk je hrdina, kterého jsme potřebovali,“ zavtipkoval jeden ze sledujících.

 

@badass.crafts Answer @subanimoktan ♬ The Force Theme - Samuel Kim

 

 

Zdroj: TikTok/@badass.crafts

KAM DÁL: Jak uchovat chleba čerstvý po dobu 3 týdnů. Stačí k tomu jednoduchý trik.

Klíčová slova: