Rozvoz květin v Brně: Ideální volba nejen v období koronaviru

Máte jinou představu o ideální kytici? Není problém
  |  Komerční sdělení

Rádi byste darovali květiny a pocházíte z Brna či okolí? Pak určitě v současné době sáhněte po rozvozu květin. Vždyť riziko nákazy novým koronavirem je stále poměrně vysoké. Jinak ale doručení květin tímto způsobem nabízí i spousty dalších výhod. Jakých? To vám prozradíme v následujících řádcích. Přesvědčíme vás o tom, že jich rozhodně není málo.

Vybíráte si z pohodlí vlastního domova

Nemusíte vůbec nikam chodit. Prostě a jednoduše doma zasednete k počítači nebo jinému chytrému zařízení a jednoduše najdete rozvoz květin Brno. Pak už si vyberete ze spousty různých kytic, které jsou v nabídce. Jednat se bude samozřejmě o profesionálně vázané kytice, které budou vypadat skvostně. Můžete si být jisti tím, že obdarovanou osobu stoprocentně potěší. O to větší radost budete mít i vy.

Sami si vyberete z mnoha variací květin

Volit konkrétní kytici budete podle profi fotografií, jež jsou k dispozici na webu zmiňované společnosti. Vyberete si jednak konkrétní druh kytice a jednak také barevné variace. Máte jinou představu o ideální kytici? Není problém. Floristé ji dokážou navázat přesně podle vašeho přání. Ceny se pohybují od 799 do 2 999 korun. Samozřejmostí je také vázání kytic podle sezony. Dostane se vám květin, jež jsou aktuálně v kurzu. Momentálně na jaře jsou to třeba narcisy a tulipány či jiné květiny.   

Přímo v den objednávky budete kytici mít

Velkou předností profi rozvozu květin po Brně je i fakt, že můžete mít vámi zvolenou kytici nebo flowerbox již do 17. hodiny téhož dne. Kurýrovi trvá jeho práce méně než 120 minut. Jinak u kytic jedné jediné barvy se preferuje dodání do druhého dne od objednávky. Není problém využít také donášky květin po Brně. Ta se vyznačuje především jednotnou cenou 99 korun. Je fakticky jedno, kam v Brně budou květiny doneseny, cena se nemění.    

Klíčová slova: