Středočeské fotbalové soutěže mužů znají svůj podzimní jízdní řád

 

Pokud patříte k fanouškům, kteří si plánují víkendový program podle rozpisu utkání oblíbeného mužstva, přiložte si k rukám propisku a kalendář.

Ondrášovka krajský přebor, I. A  i B. třídy znají vedle hracích termínů i čas záhájení a jména duelantů. Premiérové boje nového ročníku 2015/2016 se odehrají během druhého srpnového víkendu.

Ondrášovka krajský přebor

V prvních šesti podzimních kolech je začátek zápasů stanoven na pátou hodinu odpolední. Výjimkou jsou domácí střetnutí FK Čechie Vykáň, na kterých se úvodní hvizd do píšťalky uskuteční už v sobotu v 10 hodin a 15 minut. Poslední, patnácté, podzimní soutěžní kolo svede šestnáctka týmů ve dnech 14. a 15. listopadu. Kromě zmíněné FK Čechie Vykáň, která bude tehdy hostit SK Rejšice, rozehrají ostatní celky „rozlučku“ s kalendářním rokem 2015 v půl druhé odpoledne.

 

Sport Invest I. A třída, skupiny A, B

 

Stejně jako v případě krajského přeboru platí i pro obě I.A třídy stejná termínovka zápasů. Na rozdíl od nejvyšší středočeské fotbalové soutěže se liší počet týmů, které své zápasy odehrají během dopoledních hodin. V „A“ skupině se to týká mužstev FK Zbuzany, jejichž zápasy se začínají hrát v sobotu v 10:15 a FK Hostomice pod Brdy s SK Spartakem Příbram, kde výkop utkání provedou o čtvrt hodiny později. V „béčku“ jsou to kluby FK Brandýs nad Labem a FK Dlouhá Lhota (10:15 hod.) a SK Union Čelákovice a TJ Libice nad Cidlinou (10:30 hod.)

 

Fair Credit I. B třída, skupiny A,B,C,D, E  

 

Zahajovací utkání ročníku v případě I. B tříd nastane o víkendu 22. a 23. srpna. Všechny čtrnáctičlenné soutěže skupin A až E zakončí podzimní půlsezonu, stejně jako krajský přebor i obě I. A třídy, v polovině měsíce listopadu. Jiný, než úřední termín zahájení zápasů nahlásily celky z TJ SK Hřebeč, TJ Sokol Ovčáry-Nedomice, FK Slavoj Stará Boleslav, TJ Klíčany, FK Komárov (všichni v sobotu 10:15 hod.) TJ Tatran Rako Rakovník B (v neděli od 13:30 hod.)  a TJ Jiskra Struhařov (v neděli od tří hodin odpoledne).

 

Začátek jarní části středočeských fotbalových lig se dá odhadovat na druhý březnový týden, během kterého soutěže zahajovaly i v loňském ročníku.

Rozpisy soutěží naleznete na http://www.skfs.cz/

Klíčová slova: