Blešák ve Zdibech podpoří ochotníky

Ilustrační obrázek
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Chcete-li se zbavit přebytečných věcí nebo sháníte něco originálního? Máte jedinečnou možnost již v půlce listopadu na bleším trhu ve Zdibech!

Ve Zdibech proběhne po několika letech bleší trh, kde můžete zbavit nepotřebných věcí a zároveň sehnat věci, které už jinde nekoupíte. Navíc podpoříte zdibské ochotníky, kteří spolu zkoušejí už 3 roky.

Kdy? 14. listopadu od 9 do 16 hodin
Kde? V Sokolovně ve Veltěži (část obce Zdiby)
Tipy, kam v regionu vyrazit o víkendu na přelomu října a listopadu

Jedná se o okopírovanou akci, která zde už proběhla před několika lety, ale netýkalo se to ochotníků, ale Sokolů. "Stejným způsobem, tedy prodejem věcí, které lidem doma ležely a věnovali je do prodeje, se zde již vybíralo před lety a to na úpravu hřiště u Sokolovny," prozradila za organizátory paní Kateřina Broučková.

Výtěžek z prodeje půjde na lepší ozvučení ochotnických představení.

Máte-li třeba skříně plné nenošeného oblečení nebo staré lyže na půdě, vezměte je právě sem. "Přijímáme jakékoliv funkční a čisté zboží: oblečení, domácí a sportovní potřeby, hračky, lyže, sáně apod.," uvádějí ochotníci. Staré věci můžete donést do Sokolovny již den před akcí, dostanete za ně symbolickou korunu. Více ve fotogalerii.

Věci od vás odkoupí za symbolickou korunu a neprodané věci budou věnovány charitě.

Paní Broučková uvedla, že kdyby se akce vydařila, chtěli by ji opakovat na jaře. "Pokud by se akce chytla, chtěli bychom ji pořádat určitě dvakrát ročně," dodala.

Klíčová slova:
trh