Star Wars míří do kin! Kam na půlnoční premiéru?

Největším záporákem bude Kylo Ren, který nahradil Dartha Vadera
 

Hvězdné války jsou fenomén. Již za několik hodin vypukne česká premiéra a vy můžete být u toho! Kam vyrazit severně od Prahy?

O dalším filmu Star Wars se píše skoro všude. Reakce po pondělní premiéře v Americe jsou velmi pozitivní. Kam tedy vyrazit severně nad Prahou?

Kino v Kralupech nad Vltavou (KaSS Vltava) promítá snímek Star Wars: Síla se probouzí do konce prosince téměř každý den. Máte možnost se přijít i na půlnoční premiéru filmu s titulky. Hvězdné války se tu do konce letošního roku promítají celkem jedenáctkrát, a to ve 2D i 3D, z toho pětkrát v originálním znění s českými titulky.

Lístky na 2D v Kralupech stojí jednotně 130 Kč, na půlnoční premiéru jsou o 10 Kč dražší. Film ve 3D vyjde na 160 Kč.

V Brandýse nad Labem pro změnu půlnoční premiéru nemají a Star Wars tu dávají až v pátek 18.prosince od 20 hodin. Do konce roku je na programu kina celkem čtyřikrát, s dabingem nebo titulky. Lístky stojí 110 nebo 140 korun na 2D, na 3D 145 nebo 175 Kč.

V Městském digitálním kině Neratovice nový díl Star Wars promítnou až následující týden celkem čtyřikrát, a to od pondělí 21. do 23. prosince, a také 27. prosince, vždy od 19 hodin. Lístky vyjdou na 130 Kč ve 2D nebo 160 Kč ve 3D. Film v Neratovicích dávají jen s českým dabingem.

Také v Praze - Letňany je stále dost volných míst na půlnoční premiéru, která začne v sedmi sálech najednou.

 

Klíčová slova: