Policie pátrá po mladém muži z Kralupska

Filip D. je opět v databázi hledaných lidí. Po několika měsících
Zobrazit fotogalerii (2)
 

V lednu 2016 se na webových stránkách Policie ČR po několika měsících znovu objevil mladý muž.

Od pátku 8. ledna 2016 je v databázi hledaných a pohřešovaných osob Policie České republiky Filip D., kterému je 24 let.

Filip je vysoký asi 187 centimetrů a má hubenou postavu. Jeho vlasy a oči mají hnědou barvu. Není nebezpečný, ozbrojený ani nemá nakažlivou nemoc.

Policisté po něm  již pátrali v minulosti, když byl nezletilý. V té době žil v Kralupech nad Vltavou v Lobečku. Jednou ve večerních hodinách odešel od své babičky, ale do místa svého bydliště se již nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu, proto tuto skutečnost matka oznámila na Policii ČR. I předtím již byl pohřešován.

 
Pokyny Policie

V případě, že kdokoliv hledanou nebo pohřešovanou osobu potkal nebo měl jakékoliv informace, žádá Policie ČR, aby veškeré informace sdělil na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky pp.oo.operacni@pcr.cz.
Rozhodně není doporučeno provádět jakékoliv opatření ze strany veřejnosti, které by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. 

Další hledaní ze středních Čech

Jedná se o nezletilé z okresu Praha - východ a Kladno. Jedna žena z okresu Mělník se hledá od Vánoc.

Alena T. z okresu Mělník
Zobrazit fotogalerii (5)
Klíčová slova: