Chlápek si myslel, že bojuje ve Vietnamu! Šteloval antény proti stihačkám

Snad se o něj dobře postarají
 

Psychicky nemocný cizinec běhal po střeše ubytovny na Praze 6, což je samo o sobě na pováženou. Strážníkům navíc řekl, že tam "šteluje" antény proti stíhačkám. Pak ještě dodal, že bojoval ve Vietnamu. Doktor Chocholoušek by z něj měl jistě velkou radost. 

Když strážnící městské policie dorazili k ubytovně v ulici Za Sokolovnou v Praze 6, nestačili se divit. Po střeše běhal muž, který evidentně nebyl ve své kůži. Když se policistům podařilo dostat ke střešnímu oknu jen pár metrů od narušeného mladíka, ten pravý šok teprve přišel.  

Co dělat, když se s vámi rozejde partner? Jak se z rozchodu nejlépe vzpamatovat?

Nejenže neustále běhal z jedné strany na druhou, ale když viděl muže v uniformách, začal na něj volat: „Počkejte dole, já tam za vámi skočím.“ Pak se najednou objevil u střešního okna, kde byli strážníci, a ti ho rychle stáhli do pokoje. Poté ho odvedli do přízemí. 

Tam už na ně čekal bratr šílence. "Policistům sdělil, že muž má psychické potíže a byl dlouho pod vlivem drog," potvrdila policejní mluvčí Irena Seifertová. Na dotaz strážníků, co na střeše pohledával, jim mladík sdělil, že zde "šteluje" antény proti stíhačkám, a dodal, že byl ve Vietnamu na vojenské misi. 

Když se někomu podaří utéct z psychiatrické léčebny, je z toho většinou pořádný malér.

S ohledem na jeho chování a informaci od jeho bratra policisté na místo přivolali záchrannou službu, která ho odvezla do jedné z pražských nemocnic. Následně byl dvacetiletý cizinec převezen do psychiatrické léčebny. Tak věřme, že žádná invaze v nejbližší době nepřijde.