U polikliniky v Nymburku už nezaparkujete

Parkování před poliklinikou v Nymburku
 

Nové parkoviště vyroste u polikliniky v Nymburku. Už začíná asfaltování a pacienti mezitím musí vyřešit otázku, kde zaparkovat.

Návštěvu u doktora chce mít člověk z krku většinou co nejrychleji. Celý proces se ale může protáhnout při hledání vhodného místa k zaparkování před poliklinikou v Nymburku.

Stavba bude zahájena v říjnu a plánuje se až do listopadu. Přesněji půjde o parkoviště na Okružní ulicí.

„Po dobu výstavby bude stávající odstavná plocha určená k výstavbě nového parkoviště uzavřena. Žádáme proto návštěvníky zdravotnického zařízení i jeho personál, aby si ve vlastním zájmu parkovali svá vozidla po dobu výstavby nového parkoviště v prostoru nových parkovacích stání, vybudovaných v I., II., III., IV. 
a V. etapě revitalizace sídliště (obě strany ulice Letců R.A.F., ulice Gen. A. Sochora, ulice Jurije Gagarina a ulice Ivana Olbrachta), popřípadě v bočních ulicích mimo dosah staveniště," přibližuje situaci tiskový mluvčí města Petr Černohous.

Při úpravách parkoviště dojde i k odvodnění místa, doplní se také dopravní značení i veřejné osvětlení. Měla by být vysazena i zeleň v podobě keřů a stromů. Celá realizace bude stát kolem 5 milionů.
 

Klíčová slova: