U kouřimského golfového areálu našli mrtvolu prezidenta Boháče. Byla to vražda?

Mrtvola, která se u golfového hřiště nalezla, patří Antonínu Boháčovi
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Včerejší dopoledne znamenalo velký šok pro všechny návštěvníky golfového hřiště, které se nachází nedaleko Kouřimi. Na parkovišti před golfovým klubem Molitorov byla totiž nalezena mrtvola samotného prezidenta klubu. Co se na místě stalo?

Tělo muže bylo nalezeno v pondělí dopoledne na parkovišti před golfovým klubem Molitorov. Podle informací z oficiálních stránek klubu šlo o jeho prezidenta Antonína Boháče.

"Vážení přátelé a příznivci našeho golfového klubu, každému z nás je souzen jen doušek z poháru věčnosti, a tak se zarmoucením oznamujeme, že dne 29. 10. 2017 náhle odešel do golfového nebe prezident Golfového klubu Molitorov pan Antonín Boháč," oznamuje tým GC Molitorov na svých oficiálních stránkách.

Golfové hřiště se nachází ve vesničce s netypickým názvem Molitorov nedaleko města Kouřim. Své jméno tato vesnička získala po velmoži Jiřím Molitorovi z Mühlfeldu, který zde v polovině 17. století získal dvorec (konkrétně v roce 1654). 

Golfový areál byl dočasně uzavřen

Ihned po incidentu byl golfový areál dočasně uzavřen a také zrušeny všechny turnaje v blízké budoucnosti. "Stále prověřujeme všechny okolnosti smrti, ke které došlo během nedělního dne. Nemůžeme podat bližší informace, stále čekáme na výsledky z pitvy a další části vyšetřování," sdělil nám mluvčí policie Středočeského kraje Zdeněk Chalupa.

Spekuluje se o tom, že měl být muž pobodán, zda ale šlo o sebeobranu nebo se prezident klubu Antonín Boháč zapletl s někým, s kým neměl, zatím není známo. Podle místních to však byl tělem a duší sportovec a dobrý člověk. "Nechápu, kdo mu to mohl udělat, znal jsem ho jako milovníka golfu a dobrého člověka, snad ho brzy chytí," vyjádřil se k případu Miroslav Svoboda na jedné z facebookových diskuzí.