Vládce všech moří a televizí Soukup strčil hlavu do písku. Na výzvu k zápasu zatím nereagoval

Matouš Rajmont prý rád pana Soukupa přivítá v plné Lucerně a dá mu prostor
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Osobní zpovědník prezidenta Miloše Zemana a moderátor mnoha pořadů pojmenovaných po vlastní osobě Jaromír Soukup má zase jednou z ostudy kabát. Ve své televizi si pustil ústa na špacír, tentokrát se mu to ale nevyplatilo. V jeho hledáčku se totiž objevil boxerský zápas rapperů Marpa a Rytmuse a dnes už také profesionální boxer Robert Rosenberg. Drsní chlapíci však nejsou terčem, do kterého se dá beztrestně kopat. Jak to tedy dopadlo? 

Pana Soukupa je nám vlastně líto. Mít nad hlavou virtuální pěsti chlapíků, kteří jsou denně několik hodin v ringu, a bát se, že mohou být za každým rohem, to by nechtěl nikdo. Jenomže si za to může sám. Ve svých pořadech kritizuje v podstatě každého, kdo nejde na ruku současné hlavě státu či vládě Andreje Babiše.

No, a když není dost "munice", spokojí se s všeobecně známými akcemi, které mu zaručí, že se divák "chytne". Jednou z takových je i zmíněný zápas Marpa s Rytmusem, protože je hodně medializovaný a alespoň něco o něm neslyšel opravdu jen málokdo.

Já jsem boxer a uráží mě to

Soukup se v jednom ze svých pořadů rozjel a zmíněný duel označil za směšný. "Boxerský zápas skoro-důchodců je zábavný asi skoro jako boxerský zápasů raperů, jakéhosi Marpa a Rytmuse v O2 Arena. Směšný, nedůstojný divadlo, který se sportem, který mám tak rád, což je box, nemá vůbec nic společnýho. Dva hudebníci, tedy rappeři v ringu. Kdo bude příště? Felix Slováček s Karlem Gottem?" rozohnil se pan moderátor.

A jak byl v ráži, pustil se ještě dále: "My, kteří jsme opravdu boxovali, nad těmito šaškárnami úpíme a prosíme, už toho nechte, hlavně ať s boxem není spojovaný Robert Rosenberg, Marpo nebo Rytmus. Prosím vás, běžte od toho a jezděte třeba na kánoi. Prosím vás za všechny boxery, děkuji."

Zatím se neozval

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Ozval se Matouš Rajmont, herec a promotér Galavečera profesionálního boxu a K1, který se koná 30. prosince v pražské Lucerně, a vzkázal mu: "Myslíš si, že seš vládce všech moří a televizí. Tak když seš tak hustej boxer, jak se pasuješ, tak ti nabízím čtyřkolový fight s tím "neboxerem", jak ty říkáš, Robertem Rosenbergem."

Dokázat svá slova, to by si měl přeci pan Soukup přát, ne? Navíc před plnou Lucernou, to by pro něj byla reklama jako hrom! Ozval se tedy? "Ne, zatím mlčí a na naši výzvu nereagoval," doplnil dnes Rajmont. Tak třeba to ještě přijde. A jestli ne, tak co? Vůbec nic. Jisté je, že Galavečer profesionálního boxu a K1, jehož partnerem je společnost Analogia proběhne i bez Soukupa. Ten jen ukazuje, jaký je "borec".