Nejhorší ministr v historii, agresivní dravci a pochod Praha - Prčice

 

Týden uplynul jako voda a jako jeden z mnoha nás ani tentokrát nešetřil. Ať už se jedná o agresivní dravce, kteří útočí na obyčejné běžce či letadla, co do sebe narážejí na letišti. Vrcholem však jistě byl definitivní konec jednoho velmi zmateného ministra. 

Vláda se chystá projednávat protidrogovou strategii do roku 2027. Nejužší rodina se rozloučila s hercem Munzarem. Zemřel předseda pražské židovské obce Jan Munk. U Příbrami nouzově přistálo letadlo, ale nikdo se nezranil, takže to kromě zúčastněných nikoho nezajímá. Židle ministra kultury pana Staňka se začíná pořádně kýval.

Ve Zdibech u Prahy se do kostela vrátily dva zvony. V Praze je 31 180 obecních bytů a volných celkem 2 000. Mezi školami v ČR jsou radikální rozdíly ve vedení a kvalitě, prokázal průzkum Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj. Na Jihlavsku zahynula mláďata orla, někdo skácel strom s hnízdem.

V pražské zoo očekávají narození dvou slůňat. Kotva je definitivně kulturní památkou. Židle pana ministra Staňka už se v podstatě rozpadá. Poslanec za KSČM uskutečnil neoficiální zahraniční cestu do Doněcku, kde byl uvítán se vší parádou. Lidé se v Národním divadle rozločili s hercem Václavem Postráneckým.

Ministr Staněk definitivně končí ve funkci ministra kultury. Odchází tak pravděpodobně úplně nejhorší šéf tohoto rezortu v historii naší republiky. Bravo! Studenti demonstrovali za justici. Spor o peníze skončil střelbou na dva muže. Hrozí výjimečný trest. Několik běžců na okraji Plzně napadal dravý pták. Na letišti v Praze se při pojíždění střetla dvě letadla. Na pochod Praha - Prčice se vydalo 26 tisíc turistů.