Místo nádražky nudná pizzerie s drahým pivem

Exteriér
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Druhá námi navštívená restaurace se nachází ve Vraném nad Vltavou. K našemu úžasu tady nebyla hospůdka, ale pizzerie.

Růžová budova s názvem Pizzeria All´infinito. To jsme opravdu nečekali. Nedá se nic dělat, musíme dovnitř. Co naplat, že to není úplně klasická nádražní restaurace. Vstupujeme do budovy. Proti dveřím je vstup do bytu, po levé straně do lokálu. Malý prostor, asi čtyři stoly. Na zeď nad barem je promítaná hudební televize. V restauraci není kromě barmana a jeho kamaráda ani noha.

Čtěte také: Kohoutkovou vodu nepodáváme z hygienických důvodů - Nádražky vol #1

Máte oblíbenou nádražku? Dáte si v ní se mnou pivo? Pište na e-mail: zelenkova@ctidoma.cz, nebo volejte tel.: 778751082

Jak si stojíme s cenami?

Cena piva nás zaujala. Černá Hora Páter – 27, Kácov dvanáctka – 32. Tady se opravdu nedá bavit o přívětivé ceně, kterou od nádražky povětšinou očekáváme. Vybrat si můžete z různých druhů pizzy, která je v klasické cenové relaci kolem 130 korun. S hospodskou klasikou jako utopenec, nebo nakládaný hermelín nepočítejte.

Opět nekuřácké prostory

Obsluha vzorná, prostředí čisté, ovšem opět nekuřácké, podobně jako v Bráníku. Na jednu stranu je to fajn, za nedlouho se s kouřením v restauracích rozloučíme definitivně, na druhou stranu je to na nádraží, byť v pizzerii, zvláštní. Ochutnávám Černou Horu, není nejhorší, ale pila jsem i lepší. Bohužel, přikládám to malé výtoči. Prostor toalet je velmi stísněný. V předešlé restauraci byl i čistší.

Čtěte také: Seriál: Kam na dobré pivo? Co třeba nádražky!

A hodnocení?

V prvé řadě mě zklamalo, že se jedná o pizzerii. Na nádraží očekávám nádražku – možná jsem jediná, ale je to tak. Pivo mohlo být lepší, čistota toalet také. Obsluze nejde vytknout nic, byla rychlá, milá a upozornila nás na schod před toaletami. Hodnotím šesti body z deseti, přičemž desítka je nejvyšší možné hodnocení.