Britney Spears se ukázala úplně nahá. Na fotce má jen nadkolenky

Britney Spears byla v opatrovnictví po dobu 13 let
  |   zajímavost

Popová hvězda Britney Spears všem svým fanouškům ukázala, že se rozhodně nestydí. Sdílela totiž velmi odvážný snímek, na kterém na sobě nemá zkrátka nemá vůbec nic, kromě dlouhých bílých silonových ponožek nad kolena. Fotka si za několik hodin vysloužila již téměř dva miliony lajků.

Zpěvačka se vyfotila zcela nahá před zrcadlem ve své luxustní šatní místnosti. Své křivky doplnila kromě bílých nadkolenek i bílým náhrdelníkem. Svoji blonďatou hřívu si přehodila na pravou stranu a podařilo se jí tak na fotce zakrýt alespoň část poprsí.

Své intimní partie na snímku zakryla pomocí malých obrázků srdíček a květů v růžové barvě.

Pod snímkem zpěvačka nepovolila žádné komentáře a co si o něm myslí její fanoušci, tak můžeme pouze hádat. Vzhledem k tomu, že si za méně než den vysloužil téměř dva miliony lajků, lze ale předpokládat, že jsou nadšeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Nikdy jsem se necítila více nespoutaně a žensky,“ objevilo se v popisku pod příspěvkem. Snímek tak má být podle zpěvačky nejspíše určitou oslavou ženskosti, zatímco její nespoutanost s největší pravděpodobností odkazuje k nedávnému ukončení jejího opatrovnictví.

Dlouhých 13 let měl nad hvězdou kontrolu její otec Jamie Spears, to se ale změnilo minulý rok v listopadu. Zpěvačka tak nyní může nakládat se svým životem a bohatstvím, jak jen uzná za vhodné, a nepotřebuje k tomu svolení svého otce.

Britney Spears se minulý rok zasnoubila se svým o 13 let mladším přítelem Samem Ashgarim, který se živí jako osobní trenér. Po neúnavné kampani jejích fanoušků pro ukončení jejího opatrovnictví, která dospěla k úspěšnému konci, tak může začít zcela novou etapu svého života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

KAM DÁL: Nestárnoucí Monica Belluci prozradila svůj tajný recept na krásu, zvládne to každý!

Klíčová slova: