Chcete zhubnout, ale nebaví vás klasické cviky? Lucie Benešová vsadila na obruč, je to zajímavý pohled

Lucie Benešová je patronkou dobročinné organizace DEJME DĚTEM ŠANCI
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Herečka Lucie Benešová začala cvičit zábavnou formou, vsadila totiž na hula hoop. Na tuto formu posilování svalů nyní svým nadšením láká sledující na sociálních sítích. Její manžel Tomáš Matonoha má ale na tento typ pohybu zcela jiný názor.

Lucie Benešová a její nadšení při cvičení s obručí na instagramu inspiruje desítky jejích fanynek. Kdo by nechtěl hubnout způsobem, do kterého se ani není třeba nutit.

Mezi zásadní odpůrce ale, zdá se, patří herečky manžel herec Tomáš Matonoha. Ve videu, které Benešová zveřejnila na svůj instagram, totiž bez jediného slova vyjádřil svůj názor na věc a pobavil tak nejednu fanynku.

Lucie Benešová ve videu také své sledující motivuje svým rychlým pokrokem. S obručí údajně cvičí každý den od začátku roku. 

Dříve zvládla obručí točit jen zhruba tři vteřiny, ale nyní prý zvládne už 10 vteřin. Není tedy nutné propadat beznaději, pokud vám cviky s obručí nepůjdou dokonale hned od prvního dne. 

Nedávno byla nucena si dát od obruče malou pauzu kvůli operaci víček, ale pokrok ve cvičení to, zdá se, nijak neovlivnilo.

Podle herečky je také nutné si vybrat těžší obruč, nebo se může stát, že budete mít problém ji udržet. 

Studie dokazují, že pravidelným cvičením s obručí můžete lehce docílit zúžení v problematické oblasti pasu a boků. Za zkoušku to tedy určitě stojí!

KAM DÁL: Andrea Verešová se ukázala úplně nahá, už ji prý nebaví názory puritánů.

Klíčová slova: