Heidi Klum sdílela fotky své dokonalé postavy. Vypadá na dvacet

Modelingová kariéra krásné Heidi Klum začala již v roce 1992
  |   osobnost

Legendární modelka Heidi Klum zraje jako víno. S přibývajícími léty na kráse rozhodně neztrácí, spíše naopak. Klum na svůj profil na sociální síti zveřejnila odvážný snímek, kde fanouškům ukázala, že na ní stále není ani gram navíc.

Heidi Klum zahájila svou hvězdnou modelingovou kariéru už roku 1992, kdy se přihlásila do modelingové soutěže Modelka roku 1992, kterou vyhrála. 

Poté, co v soutěži porazila desetitisíce ostatních dívek, jí byl nabídnutý kontrakt ve výši 300 tisíc dolarů. Původně chtěla studovat návrhářství, v tom ale kvůli tomuto úspěchu nepokračovala.

Její modelingová kariérala rychle nabrala závratných výšin.

Znedlouho se objevila na obálkách celé řady prestižních módních časopisů včetně Vogue a ELLE a také se stala první Němkou, která začala pracovat pro vyhlášenou značku spodního prádla Victoria's Secret. 

V modelingu se tedy pohybuje již přes 30 let. Zdá se ale, že vypadá stejně jako v roce 1992. Dnes již 48letá modelka se stále pyšní naprosto dokonalou postavou, na které zkrátka není rozdíl 30 let vůbec vidět.

Nyní slaví úspěch dokonce i ve světě hudby, nedávno totiž zazářila v hudebním videopklipu po boku rappera Snoop Doga.

Fanouškům se na svém profilu na instagramu ukázala pouze v punčochách a ve spodním prádle. 

„Co se stane ve Vegas,“ popsala modelka příspěvěk. Do tohoto amerického města totiž nedávno vyrazila se svým manželem, kytaristou rockové skupiny Tokio Hotel, Tomem Kaulitzem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

KAM DÁL: Žena, která nestárne. Influencerka sdílela jednoduché cviky pro mladistvý vzhled.

Klíčová slova: